Magista Obra er på mange måde en moderne repræsentation af Nike. På den ene side repræsenterer den Nikes konstante sult på at forny sig selv og spillet, på den anden side er den eksemplet på den slags innovationer, som netop gør Nike et af verdens førende sportsmærker. Magista Obra gør op med traditionerne og udfordrer vores tilgang til fodboldstøvler.

Der er stadig lige godt en måned til at Magista Obra fylder et helt år, men den har absolut ikke brug for nogen form for introduktion.Heller ikke selvom Nike i går aftes løftede sløret for nye kulører til playmakerens foretrukne våben. Men ingen introduktion er ikke lig med ingen fremvisning, så selvfølgelig har vi haft de nye farver inde til en fotosession.

Den nye Magista Obra fremhæver de giftige grønne farver i Highlight Pack. Bestil den fra 5. februar - kun 2.099,-

Denne nyeste variant vil blive båret af Champions League deltagere som Götze, Iniesta og David Luiz og kommer i en overvejende grøn udgave, med et snert af neongul og orange. Som i resten af Highlight Pack har Nike fremhævet farverne fra Shine Through kollektionen og det har altså resulteret i denne grønne farve, som var farven på sålen i forrige kollektion.

Nike tog i den grad verden med storm da de sidste år i starten af marts måned præsenterede Magista Obra som deres nyeste silo. Den erstattede CTR360 Maestri og selvom mange i første omgang fældede en tåre over udskiftningen, så er de fleste nok færdige med at sørge over tabet. For med de nye teknologier har Nike virkelig formået at skabe en fodboldstøvle, som tager fodboldoplevelsen til et nyt niveau.

Du kan finde den nye Magista Obra fra Highlight Pack her på siden fra den 5. februar - kun 2.099,-

Dynamic Fit Collar og Flyknit er to udtryk som vi har lært at kende gennem det seneste år. Begge teknologier som er blevet inkorporeret for at skabe en mere naturlig og personlig oplevelse af at bære en fodboldstøvle. For eksempel er Dynamic Fit Collar skabt ud fra ideen om at give en mere naturlig overgang fra foden til resten af benet. Lidt ligesom en vante gør det. Flyknit er resultatet af et ønske om at skabe en så tæt boldkontakt som muligt gennem en tilnærmelsesvis barfodsfornemmelse.

Med de nye farver har Nike skabt endnu et alternative til alle de mange giftige playmakers derude og den grønne farve er vel nærmest den perfekte visualisering af Magista Obra spillernes afgørende giftighed på den sidste ⅓-del af banen.

Hvis du elsker Magista Obra, så find de nye farver på siden fra 5. februar - kun 2.099,-

ALT_TAG

Det er allerede blevet til en god portion af farvervarianter til Nikes Magista Obra og nu er de altså klar til at tilføje endnu en side til den allerede hurtigt voksende fortælling om Magista Obra. Hvad lyder din dom over denne nyeste Highlight Pack?