Weekendens støvlespots: Ny adizero og Neymar Hypervenom

Ovenpå en måned med et væld af lanceringer skulle der være et godt fundament for os støvlespottere at finde lidt lækkerier. Men det er ikke alle som er lige så vilde med de nyeste farver, som vi er. Se udvalget af ugens støvlepots her.

Neymar Jr. (FC Barcelona) - Nike Hypervenom Liquid Diamond Vi starter selvfølgelig med den helt obligatoriske. Neymars signaturstøvle, som han allerede har optrådt to gange med og scoret tre mål i. Mon ikke at Neymar han holder fast i sine signaturstøvler bare lidt endnu...

Callum McManaman (West Bromwich) - adidas f50 adizero Messi Mirosar10 Callum McManaman er ikke blandt de heldige, som har fået lavet et par signaturstøvler. Hvad gør man så? Jo enten designer man sit eget par eller også optræder man da bare med nogle andres signaturstøvler. Messis støvler har en tendens til at gå som varmt brød og den seneste variant udgør ingen undtagelse.

Lukasz Fabianski (Swansea) - adidas f50 adizero Sort/Sølv Noget der til gengæld var en undtagelse i weekenden var Fabianskis valg af fodboldstøvler. Normalt optræder Fabianski nemlig i Predator Instinct, men han kunne tilsyneladende ikke holde sig fra den helt nye farvevariant af f50 adizero i sort. Faktisk blev modellen først officielt præsenteret her til morgen, men Fabianski tyvstartede og det sætter vi da pris på her.

Raul Albiol (Napoli) - adidas f50 adizero Sort/Sølv Og når man taler om at tyvstarte så var Raul Albiol endnu tidligere ude. For allerede i mandags havde han iført sig den nye farvevariant af f50 adizero. Særligt overraskende var det at lige han skulle vise dem frem som en af de første når man tænker på at også han normalt har optrådt med Predator.

Gaston Ramirez (Hull City) - Umbro Velocita Pro Hvid/Pink/Sort Sidst vi havde Ramirez med i vores støvlespots var det med et par blackoutede Tiempo Legend og vi spekulerede i, hvor Ramirez nu ville skrive kontrakt. Det fik vi svaret på i weekenden, hvor Ramirez trådte op i et par Velocita Pro. Umbros nyeste letvægtssatsning, som meget vel også kunne blive en del af vores udvalg snart. Holdt øje på siden for mere info.

Frank Lampard (Manchester City) - adidas 11pro Hvid/Blå/Sort Frank Lampard var tilbage på sin gamle hjemmebane, da han hjalp Manchester City med at få det ene point med hjem fra Stamford Bridge. Lampard har været en af dem, som var fint tilfreds med at spille i forrige generation af 11pro, men med den nyeste farvevariant ser det ud til at Lampard endelig har konverteret til den nyeste generation.

Manuel Neuer (Bayern München) - adidas Nitrocharge Lille/Blå/Sort Også Manuel Neuer har vekslet en del mellem den nye og gamle generation af Nitrocharge. I weekendens overraskende nederlag havde han dog fundet vej frem til den nyeste farvervariant fra “There will be haters” kampagnen. Spørgsmålet er så om han vender tilbage til første generation efter han lukkede fire mål ind...

Bastian Schweinsteiger (Bayern München) - adidas f50 adizero Earth Pack Omvendt kan man så også spørge om det ikke er på tide for Schweinsteiger at hoppe i den nyeste f50 generation. I hvert fald var der ikke meget positivt at hente i hans Earth Pack model. Måske er tilfældet at Schweinsteiger er en hater?

Xabi Alonso (Bayern München) - adidas Predator Instinct Tribal Pack Man skulle ellers tro at når man nærmest får skræddersyet et støvledesign til sin spilledragt, at man ville være vild for at spille i dem. Men Alonso er åbenbart lidt for glad for designet fra Tribal Pack til at han er interesseret at skifte foreløbigt. Er du en hater Xabi Alonso?

Diego Costa (Chelsea) - adidas f50 adizero Whiteout Og spørgsmålet er om adidas i det hele taget er omgivet af haters? Diego Costa spillede i hvert fald i den whiteoutede læder-adizero fra forrige model i midtugens Carling Cup kamp mod Liverpool. Er Costa allerede på vej væk fra adidas efter blot et år i deres selskab? Det bliver spændende at se, hvad han spiller i når han vender tilbage fra sin karantæne.

Det var så denne uges godter af støvlespots og noget siger os at de kommende uger nok skal byde på masser af lækkerier, så sørg for at holde øjnene åbne og del det endelig med os hvis du falder over noget interessant.