Unisport Uncut - Episode 12: Januars lanceringsvanvid

Det er efterhånden lidt tid siden at JayMike og og Joltter har sat sig ned og diskuteret fodboldstøvlerne på markedet. Med en hektisk januar måned, var det derfor nærmest påkrævet at de to WebTV værter satte de velkendte 10 minutter af til en omgang Unisport Uncut. Det her er afsnit 12.

Der har været tryk på i januar måned. Det var vores tidligere gennemgang af alle lanceringer i januar vist et rimelig godt bevis på. Men hvis vi lige ser bort fra alle de objektive holdninger og oplysninger omkring de nyeste fodboldstøvler, hvad synes vi så egentlig om dem?

Og med vi mener vi selvfølgelig vores to WebTV værter Joltter og JayMike, som traditionen tro har sat sig ned for at tage et tilbageblik på, hvad januar egentlig bød på og ikke mindst hvad de synes om alle lanceringerne…

Og smag er altid svært at diskutere. Det er så personligt at det nok mere er reglen end undtagelsen at man er uenige. Overraskende nok, er Joltter og JayMike overvejende enige om lanceringerne i år. Og hvis vi skal opsummere deres meninger om januars lanceringer så må det vel være: Pink holder ikke helt, men diamonds are forever…

JayMike og Joltter ser tilbage på måneden der gik. En hektisk måned som bød på et væld af nye fodboldstøvler. Se hele afsnittet i ovenstående video og find ud af, hvad de egentlig mener om de nyeste lanceringer. Hvad mener du selv om dem og hvilken januarstøvle er din favorit?