Måneden der gik: Ny f50 adizero, evoPOWER 1.2 og Neymar

Selvom vi blot er en måned inde i 2015, så har der været fuldt tryk på de nye fodboldstøvler, som blandt andet har bragt en nye generationer af evoPOWER og f50 adizero og et par signaturstøvler til Neymar Jr. med sig. Vi samler op på måneden der gik og får et overblik over de første fodboldstøvler fra 2015.

Fyrværkeriet fra den 31. december havde knap ramt jorden igen, før PUMA var klar med nye eksplosiver til det nye år. PUMA indledte deres 2015 den 1. januar med et par signaturstøvler til Cesc Fabregas. Et par evoPOWER Tricks i Blå/Hvid. Støvlerne fik allerede debut på banen samme dag da Cesc var med til en mindst lige eksplosiv kamp mellem Tottenham og Chelsea som endte med et nederlag på 3-5.

Adidas ville dog også lege med og samme dag som PUMA gav Fabregas et par signaturstøvler, sendte adidas et par 11pro SL på gaden. Med en vægt på blot 185 gram indledte adidas således året med den første letvægtsmodel til deres elegante 11pro. Noget som de efterhånden har tradition for at gøre.

Og januar vil vel mest huskes for adidas og PUMA’s lille interne kamp om flest udgivelser. For 9 dage senere teasede PUMA for den nye generation af deres evoPOWER med en variant i deres karakteristiske camo-design. Det er efterhånden en tilbagevendende begivenhed at PUMA indleder nye generation og fodboldstøvler med et camo-design, som “skjuler” de teknologiske elementer.

Nike har i modsætning til PUMA og adidas holdt sig lidt i baggrunden i indledningen af 2015. Udover et par nye signaturstøvler til Cristiano Ronaldo i forbindelse med hans Ballon d’Or titel, faldt der ikke rigtig noget i første halvdel af januar. Til gengæld kunne de præsentere den innovative Revolution Jacket. En letvægtsjakke, som skal gøre det mere behageligt for spillere at træne i alle slags vejrforhold.

Du kan finde alle farverne af Nikes Revolution Jacket lige her - kun 764,-

Og så var PUMA på banen igen. Og denne gang med hele to Limited Editions. Først med et par signaturstøvler til Sergio Agüero, som også resulterede i en lidt alternativ unboxing fra vores side. Udover et par signaturstøvler til argentineren, så var røg der også lige en lille hilsen til de afrikanske nationer med et par evoSPEED designet med inspiration fra det afrikanske kontinent.

Gå ind og find PUMAs nyeste fodboldstøvler lige her

ALT_TAG

Det var efterhånden blevet noget tid siden at adidas havde givet lyd fra sig, men så skal vi da lige love for at de meldte sig ind i kampen. En hel kollektion med en kampagne med fuld fart på og en ny generation af f50 adizero gav i den grad folket noget at snakke om. Du kan se meget mere til de fire støvler og selve kampagnen ved at klikke på ovenstående banner.

Det ville PUMA dog ikke lade gå uberørt hen. Så dagen efter adidas’ lancering kom PUMA ud med nye farver til deres evoSPEED og ikke mindst de første helt officielle farver til deres nye generation af evoPOWER. Vi må bare sige at både adidas og PUMA virkelig understreger, hvad tysk disciplin betyder i starten af dette 2015.

Gå ind og find PUMAs nyeste fodboldstøvler lige her

Det var dog som om adidas lod sig provokere lidt af PUMA’s hurtige tilbagesvar for dagen efter PUMA’s lancering sendte adidas endnu en 11pro på gaden. Farverne mindede utrolig meget om deres SL version, men dels havde de brugt en mere neon inspireret farve og dels havde de vendt om på den sorte og farvede del i forhold til SL modellen.

Måneden blev rundet af Nike, som ellers ikke havde haft særlig meget at byde på i januar. Til gengæld meldte de sig ind med masser af stil. Et par diamant inspirerede Hypervenom for at ære den unikke Neymar Jr. Ingen tvivl om at de har det rimelig vildt i Nikes designteam... ALT_TAG

Det var så den måde. Og tænk bare, det var bare første måned i 2015. Vi tør jo slet ikke at tænke på, hvor vildt det her år bliver. Hvilket af januars udgivelser tager æren som den fedeste i denne omgang?