Messi spillede i Trusox i Copa del Rey kvartfinalen

Det var lige ved at lykkedes for ham, men Messi kunne alligevel ikke skjule det hele kampen igennem. Vores skarpe falkeøjne fangede i går at Leo Messi var trukket i et par Trusox og noget kunne altså tyde på at hans nye holdkammerat, Luis Suarez, har overbevist ham om de smarte sokker.

Brugen Trusox er efterhånden blevet alment kendt i de fleste ligaer over hele verden. Særligt tog det fart da Trusox skrev deres første officielle kontrakt med en professionel fodboldspiller i Luis Suarez, da han stadig var i Liverpool. Nu kunne noget tyde på at han har gjort sit arbejde godt som ambassadør for de amerikanske sokproducenter. For i gårsdagens kamp mellem Atletico Madrid og Barcelona var Messi hoppe i et par hvide Trusox.

Bestil dit eget par Trusox lige her. - kun 249,-

Det kan være svært at se, da Messi prøvede at skjule beviserne for det, men zoomer man helt ind kan man se en af de karakteristiske ruskinds-pads, der jo netop sørger for at holde din fod helt skridsikkert fast i dine fodboldstøvler. Det bliver interessant at se om Messi rent faktisk bliver præsenteret som en officiel Trusox spiller i den nærmeste fremtid.

Hvis du ikke har hørt om Trusox før, så kom sokkerne til markedet for nogle år siden, som en ny innovation for at imødekomme den irritation der kan opstå når du spiller fodbold. Særligt ved brug af nye sokker har vi alle sammen oplevet at få vabler, fordi foden ligger og svømmer rundt i støvlen. Ved hjælp af en række non-slip pads på underdelen af foden, samt akillessenen holder de foden fastlåst på sålen og på hælen, så du står bedre fast både ved acceleration og andre skarpe bevægelser.

Gør ligesom Messi og mange andre og spil i dit eget par Trusox. - kun 249,-

Vi ved at Messi er særligt afhængig af sin fart og sine skarpe driblinger, hvilket også kom til udtryk i går og måske bliver det endnu skarpere nu, hvor han altså er begyndt at spille i Trusox. Vi glæder os til at følge udviklingen. Hvad synes du egentlig om Trusox?