Nike Mercurial Superfly fremhæver neon i ny Highlight Pack

I 2014 lagde Nike hele verden ned med deres nye Mercurial Superfly IV. Der var fart på da Nike løftede sløret for deres nye revolution og nu øger Nike tempoet lidt mere med den nye Mercurial Superfly fra Highlight Pack. Vanen tro har vi bedt støvlen om at posere for os og vores fotograf var svært tilfreds med modellen.

Lad det være sagt med det samme. Vi er klar over at den nye Superfly fra Highlight Pack minder umådelig meget om den Cristiano eksklusive model fra sidste sommer. Når det er sagt, så kan det vel ikke benægtes at denne farvevariant stadig sidder lige i øjet. Med små justeringer har Nike nemlig stadig skabt et design som nok skal tage kegler.

Skriv dig op her og bliv blandt de første til at få de nye farver af Mercurial Superfly og Vapor Highlight Pack

Highlight Pack bygger videre på Nikes designkoncept om at deres spillere skal skille sig ud på banen. Men hvor det handlede om at skinne igennem i Shine Through, så handler Highlight Pack om at fremhæve din farverige natur. Derfor har Nike taget de farver, som var brugt i Shine Through og givet dem en helt central rolle i designet i deres nye kollektion.

Skriv dig op her og bliv blandt de første til at få besked når de nye farver af Mercurial Superfly og Vapor Highlight Pack kommer på lager

Det er netop på denne baggrund at Superfly har fået denne neongule overdel. Neongul var nemlig selv samme farve som sad på sålen i Shine Through modellen. Det er dog kun Cristiano Ronaldo, som får æren af at spille i modellen fra Highlight Pack. Præcis som det var tilfældet ved sommerens neongrønne Superfly. Det betyder også at de øvrige spillere i Superfly familien fortsætter med Shine Through kollektionen lidt endnu.

Mercurial Superfly er skabt til den eksplosive spiller, som sætter sine modstandere på plads med sin fart og acceleration. Cristiano Ronaldo er naturligvis det klare eksempel på denne type spiller, men også en spiller som Alexis Sanchez og Xherdan Shaqiri er prototypen på Superfly. Så kan du relatere dig til deres spillestil og kan du relatere dig til en skarp og vibrerende neongul, så er dit våben lige her.

Skriv dig op her og bliv blandt de første til at få besked når de nye farver af Mercurial Superfly og Vapor Highlight Pack kan forudbestilles

ALT_TAG

En af de absolut mest populære fodboldstøvler fra 2014 er tilbage med nye farver og denne gang fremhæver Nike farverne som blev brugt fra Shine Through Collection. Highlight Pack hedder kollektionen og denne Mercurial Superfly kommer både i FG og SG-Pro, men desværre ikke AG. Hvilke knopper vil du helst spille med?