Nike fremhæver farverne med den nye Highlight Pack

Så blev det tid til at farve landskabet igen. Med indgangen til februar har Nike skabt en ny kollektion med navnet Highlight Pack. Den nye kollektion er endnu en gren af Nikes Shine Through koncept. Det handler nemlig stadig om at skinne igennem på banen, men i denne omgang skal din farverige natur fremhæves.

Hen over julen har Nikes spillere skinnet igennem med Shine Through Collection. Nu har Nike så en ny kollektion klar til Iniesta, Hazard, Ramos, Rooney og ikke mindst - dig. Og det skarpe øje vil allerede have bemærket at den nye Highlight Pack faktisk har en relation til Shine Through. Nike har nemlig valgt at highlighte de farver, som sad på hver silo i Shine Through Collection.

Klik dig ind på denne side og skriv dig op for at blive blandt de første til at få fingrene i den nye Highlight Pack.

For eksempel var sålen på Mercurial Superfly og Vapor Neon - i den nye Highlight Pack har Nike brugt Neon på letvægterne. Og mens Magista og Hypervenom følger samme koncept som Superfly og Vapor, så har Nike lavet et lille twist med Tiempo Legend. Her var sålen nemlig neongul, mens swooshet var blå. Nu har Nike byttet om på de farver så swooshet er neongul og resten af overdelen er blå.

Highlight Pack fortsætter altså i samme designstil med de skarpe og vibrerende farver, som har spillet en central rolle i både Nikes fodboldstøvler og træningstøj. I øvrigt en detalje, som også er værd at tage med. For med den nye Highlight Pack kan du matche din Revolution Jacket, der for nyligt også blev præsenteret i samme farver. Nike gav os altså en lille forsmag på de nye farver - uden vi vidste det…

Det bliver spændende at se de nye farver på banerne, men udover at farverne har siddet mere eller mindre diskret på Shine Through kollektionen, så kan vi alligevel ikke helt lade være med at synes at vi har set Mercurial farverne før? Eller i hvert fald noget der ligner. Vi lader dig bedømme, men ligegyldigt hvad, så er det svært at argumentere mod designet, som virkelig lever op til navnet Highlight Pack.

Nike har efterhånden hele seks fodboldstøvler, på toppen af scenen. Det er dog stadig fire grundlæggende siloer, som opfylder hver deres behov. Mercurial er vel nok Nikes mest populære og udbredte silo. Siden 1998 har den fungeret som ambassadøren for fart og det har været en fantastisk rejse i selskab med Mercurial som altså i 2014 foreløbigt kulminerede med revolutionen Mercurial Superfly. Det lagde fundamentet for hele to Mercurial varianter på én gang. Noget som Vapor fans har været særligt glade for.

Skriv dig op her og bliv blandt de første til at få de nye farver af Mercurial Superfly og Vapor Highlight Pack

Også Magista kollektionen leverer to topmodeller og det har CTR360 fans været særligt glade for. Siloen tog nemlig over for ambassadøren for kontrol sidste år og det var med noget af en revolution da Magista Obra blev præsenteret. Der var dog også lagt lidt tid af til Magista Opus, der på mange måder fører CTR360-ånden videre med samme læst og KangaLite overdel.

Hvis du er fan er Magista kollektionen, så skriv dig op for at få besked når de kommer på siden her.

Hypervenom har stadfæstet sig som den helt giftige angrebsstøvle, hvor spillere som Neymar Jr., Rooney og Lewandowski hører til. Hypervenom blev præsenteret som en ny silo for ca. 1,5 år siden og det har været en succes udover det sædvanlige. Antallet af farvevarianter er imponerende og nu kommer det giftige angreb i en kombination af blå og orange.

Du kan finde den nyeste Hypervenom fra Highlight Pack på siden snart. Skriv dig op her for at få besked når de kommer. - kun 1.619,-

Tiempo Legend V er Nikes ældste silo, som for alvor tog fart ved VM i 1994. Efter en årrække i forholdsvis anonymitet løftede Ronaldinho siloen op til et nyt niveau og siden har ambassadøren for det elegante touch ikke set sig tilbage. Nu er den nye Tiempo Legend V Highlight Pack klar til at fremhæve Pirlo, Tevez og Ramos på banen.

Skriv dig op her og få besked når Tiempo Legend V fra Highlight Pack lander på lageret - kun 1.259,-

ALT_TAG

Den nye Highlight Pack er skabt for at fremhæve de vibrerende farver fra Shine Through Collection. Det har resulteret i en række iøjnefaldende fodboldstøvler. Men hvilken af de fire siloer er egentlig din favorit?