Adidas giver Predator Instinct en makeover i Gul og Sort

Man må da give adidas at de forstår at forkæle deres fans. Ovenpå deres Haters-kampagne følger det tyske sportsmærke nu op med endnu en farvevariant til samlingen - helt ligesom de har gjort det med f50 adizero og 11pro. Og designet er mindst lige så unikt som det var på årets første Predator Instinct. Se bare her…

Helt præcis hvordan en brainstorm ser ud til adidas’ designeres møder ved vi ikke. Det er dog svært ikke at mistænke dem for at lade sig forføre af et lille mønster her. Den første Predator Instinct kom i farverne Blå/Rød/Hvid - et design der i den grad matcher spillersættet fra Bayern München. Vi behøver vel næsten ikke at sige hvor vil hen med det her...?

Vis dem hvad du kan. Få kontrol over dit spil med Predator Instinct - kun 1.529,-

Du har ret, Borussia Dortmund er godt nok sponsoreret af PUMA, men denne nye variant af rovdyret vil da umiskendeligt gå helt perfekt til Dortmunds Predator Instinct spillere. Men nok om Dortmund snakken. For ser man bort fra lighederne og ser på designet helt isoleret set, så må man bare sige at denne Predator Instinct endnu engang lever op til det unikke visuelle look som den er kendt for.

Er du klar til at regere i kongeriet? Sæt dine haters på plads med de nye farver til Predator Instinct - kun 1.529,-

Adidas har aldrig været bange for skille sig ud af mængden med deres design og mens Dortmund spillerne vel nærmest bliver helt camoufleret så er der ingen tvivl om at dette Gul/Sort/Hvid design nok skal få Predator Instinct fans over hele verden til at skille sig ud.

Predator kollektionen har i over 20 år været ambassadør for det tekniske element i fodbolden. Lige fra skud til afleveringer og driblinger. Det gør Predator til en helt unik fodboldstøvle, da det rent faktisk er den eneste som har hele fem zoner på overdelen, plus en enkelt i sålen, som skal fremme de tekniske aspekter i dit spil.

Passer Predator Instinct til dit spil? Så find de nye farver lige her - kun 1.529,-

Mens vi tvivler på at Mats Hummels og Co. kan modstå fristelsen af at spille i denne nye variant af Predator Instinct, så vil det nok være begrænset med on-pitch spots af støvlen i de professionelle rækker. Men det gør jo bare dig endnu mere unik på banen. Hvad synes du om designet?