Adidas giver deres haters mere at snakke om med sort f50

Efter at adidas præsenterede deres nye generation af f50 adizero , følger de nu op med endnu en farvevariant. Og hvis den første model i rød lukkede munden på alle haters derude, så skal denne variant nok få sømmet læberne fast. Adidas præsenterer nemlig her en sort f50 adizero med det unikke “ghost” design. Se dem her.

Da kalenderåret skiftede fra 2014 til 2015, stod det nærmest skrevet i stjernerne at adidas skulle komme med noget nyt til deres letvægter. I løbet af 2014 var der således blevet plads til opdateringer til både Predator, Nitrocharge og 11pro. Så da adidas for lidt over 10 dage siden sendte en ny generation af deres f50 adizero på gaden, blev det mødt med stor entusiasme.

Sæt dine haters på plads med den nye f50 adizero. Find den lige her - kun 1.529,-

Ikke mindst fordi at adidas bruge den nye generation af letvægt som flagskibet til deres nye kampagne, til ære for alle dem som formår at kanalisere al den negative energi der kommer deres vej til noget positivt. Og adidas fortsætter nu med at bevise, hvordan de sætter deres haters på plads gennem en ny farvevariant til letvægteren. Og vi er sikre på at den her nok skal gå som varmt brød.

Hvis du har forelsket dig i den nye adizero f50, så find den lige her. - kun 1.529,-

Denne nye f50 generation har taget en smule på og vejer nu 195 gram. Det er en helt naturlig udvikling af letvægtsstøvlen, da mærkerne efterhånden har erkendt at den lave vægt ikke er det ultimative svar på fart. I stedet er nye elementer bragt i spil, som f.eks. en mere aggressiv knopkonfiguration, inspireret af 100 meter løbernes sko, en overdel i ét stykke og en højere hælkappe og runder snude for at øge spillerens acceleration og topfart.

En af de ting som skiller sig ud med den nye f50 adizero er det unikke design, som adidas har inkorporeret i overdelen. Ideen bag er at visualisere den dynamik og fart som adizero-siloen er ambassadør for. Og med den nye kombination af sort og sølv skal alverdens fodboldbaner nok blive betrådt med masser af fart.

Der er masser af grunde til at elske den nye f50 adizero. Find den nye farvevariant her.

ALT_TAG

Det er svært ikke at blive opstemt over denne nye Sort/Sølv f50 adizero. Med et nyt “ghost” design og nye teknologier har adidas i den grad sat barren højt for letvægtsstøvler i 2015. Vi kan ikke vente med at se, hvad resten af året har at byde på. Hvilke farvekombinationer ville du benytte dig af i adidas’ nye design?