PUMA allerede klar med nye farver til evoPOWER 1.2

Vi skal da lige love for at PUMA har fart på i 2015. Allerede den 1. januar var de klar med et par signaturstøvler til Cesc Fabregas. Siden er det blevet til en ny generation af evoPOWER og nu runder PUMA januar af med den tredje farvevariant af evoPOWER 1.2. Denne gang er det farverne hvid, lyseblå og sort som danner grundlaget for designet.

Blot et år skulle der går før PUMA havde samlet nok indsigt til at kunne videreudvikle deres evoPOWER. Og blot 10 dage skulle der gå, før det tyske sportsmærke var klar med den 2. officielle farvevariant til den nye generation. Vi spørger os selv, hvornår PUMA har tænkt sig at række vejret…

Du kan finde de nyeste farver af den nye evoPOWER 1.2 lige her - kun 1.399,-

Det er anden gang at PUMA har hvid som det dominerende element i deres evoPOWER fodboldstøvle. Men hvor den første hvide model kom i en variant af læder, kommer den i denne omgang på det bløde og opdaterede AdapLite materiale. Dog har PUMA inddraget lyseblå i det nye designelement, som markerer AccuFoam puderne omkringen vristen og forfoden og ikke mindst GripTex teknologien som er med til at give et forbedret greb om bolden.

Tilføj lidt ekstra kraft til dit spil med PUMA evoPOWER 1.2 i nye farver - kun 1.399,-

EvoPOWER er, som navnet antyder, en fodboldstøvle der først og fremmest har det kraftfulde spark i centrum af det teknologiske fundament, men med denne nye generation har PUMA rent faktisk også taget elementet af præcision og forbedret det i forhold til den første generation. Det har de særligt gjort ved at videreudvikle på deres AccuFoam ide og nu skabt en struktur, som dækker over et større område af overdelen og også er blevet integreret på en mere udlignende måde.

Sålen og hælen på denne evoPOWER er også blevet farvet i lyseblå, mens PUMAs karakteristiske formstribe og den supporterende EverfitCage kommer i sort. I bund og grund har PUMA skabt et friskt design, som nok skal skille sig ud blandt de mange farverige evoPOWER og andre fodboldstøvler derude.

Den er stærkere, mere kraftfuld og mere præcis. Find den nye evoPOWER 1.2 lige her - kun 1.399,-

PUMA er allerede klar med endnu en farveopdatering af deres nye evoPOWER 1.2. Et friskt pust til den nye sæson. Hvad synes du om designet og hvad synes du i det hele taget om den nye generation af evoPOWER?