Unisport WebTV: Hypervenom Liquid Diamond Unboxing

Tidligere på ugen så vi, hvordan det gik til da Neymar Jr. åbnede kassen med hans nye signaturstøvler, Hypervenom Liquid Diamond. Vi ville dog ikke misse chancen for selv at lave en unboxing og derfor sendte vi Joltter og JayMike i studiet for at give deres bud på en unboxing. Den ser sådan her ud:

Neymar Jr. er uden tvivl blandt Nikes største stoltheder. Og når man først har fået en position i Nike familien som en lille kæledægge, så er der ingen vej udenom. Man skal have en signaturstøvle. Og det var lige præcis, hvad Nike gav Neymar i weekenden. Et par Hypervenom med et design inspireret af diamanter.

Du kan købe de nye Hypervenom og lave din egen unboxing lige her. - kun 1.649

Og traditionen tro skulle sådan et par støvler en tur igennem en karakteristisk Unisport Unboxing. Naturligvis med elementer af inspirationskilden til designet. Så Joltter og JayMike fandt alt det ice frem de havde liggende i deres skuffer for at give deres unboxing lidt ekstra pondus.

Diamanter er ikke ligefrem den bedste repræsentation af Neymar Jr.s liv, der som lille ikke ligefrem svømmede rundt i et luksuriøst liv. Men det er da også mere symbolikken bag, som skal visualisere tankerne bag designet. En diamant er unik, Neymar er unik, we have a match (Og så lader vi da bare ligge at Neymar nok ikke ligefrem hader rigtige diamanter)...

Ligegyldigt hvad, så har Nike designet et par skarpe Hypervenoms, som Neymar vil give debut til i aftens Copa del Rey opgør mod Atletico Madrid. Vi glæder os helt sikkert til at se dem på banen, og med den form Neymar er i i øjeblikket er vi ikke i tvivl om at hans nye fodboldstøvler nok skal skinne igennem under den spanske himmel.

Hop allerede ind i dag og køb dine nye Hypervenom Liquid Diamond. - kun 1.649

ALT_TAG

Der er masser af fart over de nye Hypervenom Liquid Diamond og Joltter og JayMike har da bestemt heller ikke skruet ned for volumen i deres Unboxing af Neymars signaturstøvler. Hvordan ville din unboxing se du?