Adidas giver Free Football et boost med FF Boost

I forbindelse med adidas’ nye There will be haters-kampagne var det ikke kun deres fodboldstøvler, som fik sig en tur i lanceringsmaskinen. Også adidas’ indendørs/streetsko blev præsenteret i et nyt design. Og ligesom den nye f50 adizero, faldt farvevalget på en skarp rød. Se mere af den her.

Adidas vil også gerne lege med på gader og indendørshaller. Og det er deres Free Football kollektion bestemt et bevis på absolut er muligt. Deres seneste innovation til de gade- og indendørs fodbold er deres Boost sko, som kombinerer nogle af de bedste teknologier fra deres løbesko med dem fra fodboldens verden.

Kom ud og vise dine bedste tricks med adidas FF Boost. Find dem her - kun 719,-

Denne nye model er lavet i et rødt design, som virkelig afspejler adidas Haters-kampagne og denne sko er da også lige præcis en sko som kan lukke munden på dem der har noget dårligt at sige. Skoen er nemlig et pragteksemplar i komfort og holdbarhed.

Komforten kommer både til udtryk i overdelen og i sålen. Overdelen er lavet med et syntetisk materialer, der giver en læderlignende finish. Det bløde materiale sørger for at kæle for foden, samtidig med at den giver et godt touch på bolden. Sålen er lavet med adidas’ revolutionerende Boost mellemsål som er særligt designet til absorbere energien fra dit afsæt og derfra omsætte den til et kraft- og energifyldt fremstød.

Du kan forudbestille de nye adidas FF Boost lige her - kun 719,-

Holdbarheden udmærker sig gennem ekstra polstring i forfoden, som øger beskyttelsen fra udefrakommende elementer. Samtidig er forfoden beklædt med et lag ruskind der øger holdbarheden til et niveau, hvor du kan spille med skoen på hårde asfaltbaner udenfor.

Alt i alt har adidas formået at skabe en sko, som virkelig egner sig til fodboldspillet på mindre baner og det var da nok heller ikke tilfældigt at adidas sidste år lancerede skoen i et begrænset parti under navnet Boost Messi…

Hvis du er faldet for de nye Free Football Boost så find dem lige her - kun 719,-

De nye Free Football Boost kommer for første gang som en officiel selvstændig silo til Free Football kollektionen og med det røde design behøver du ikke bekymre dig om at blive set på gaderne, når du laver alle dine tricks.