G-Forms Pro-S benskinner oser af innovation

En gang imellem skabes innovation, som bryder med vores grundlæggende måde at se tingene på. Sådan en innovation kan G-form meget vel have skabt med deres nye Pro-S benskinner. Med indsigt fra andre ekstreme sportsgrene og forskning har de skabt en benskinne, som bryder med det traditionelle design. Se dem her.

En benskinne har mere eller mindre været den samme siden vores fodbold forfædre første gang fik en stempling på benet. Den hårde plastic skal har i forskellige formater fungeret som fundamentet for at yde beskyttelse. Gennem de seneste år er der dog blevet eksperimenteret med forskellige materialer som fiberglas, carbonfiber og senest med Nikes 3D print teknik.

Du kan forudbestille de innovative Pro-S og Pro-S Elite lige her. - fra 549,-

Mens der er blevet arbejdet på højtryk for at skabe en benskinne, der generer så lidt som muligt og samtidig yder den nødvendige beskyttelse, så har alle benskinner til fælles at de grundlæggende set bygger på det samme koncept: En plade der sættes fast om skinnebenet med en tilhørende sok og evt. strømpetape, hvis man vil benytte sig af den mulighed.

Nu har G-Form dog brudt med alle traditioner med deres Pro-S benskinner, som er udviklet med en helt ny teknologi og et mere integreret koncept. Teknologien bag kaldes Reactive Protection Technology eller bare RPT og er lavet med et særligt udviklet gummimateriale, som grundlæggende set formår at distribuere slagenes kraft ud på hele skinnen og derigennem beskytter spilleren fra de hårde slag. Og nå ja, så har de også lige hentet legendariske Pelé med ind for at demonstrere, hvor godt de egentlig beskytter.

Teknologien i sig selv er imponerende og er gennemtestet for at garantere optimal beskyttelse. Men det er ikke kun teknologien, som markerer det unikke ved benskinnen. Ved at integrere kompressionssokken i skinnen, sætter benskinnen sig helt tæt til benet. Sammen med det bløde gummi materiale formår disse benskinner rent faktisk at give en helt bevægelsesfri og personlig følelse, som sjældent er set.

Hvis du er overbevist om de nye G-Form benskinner så kan du finde dem her. - fra 549,-

På grund af materialerne er Pro-S benskinnerne rent faktisk også utrolig lette, hvilket absolut også er et plus for komforten. G-Form har dog stadig udviklet to slags benskinner med forskellig tykkelse. Således kommer Pro-S med en tykkelse på 9,5 mm, mens der på Pro-S Elite er skåret 3 mm fra så den ender på 6,5 mm. Beskyttelsen er mere eller mindre den samme. Den helt store forskel ligger i ens personlige præferencer for komfort. Så valget er op til dig…

Med disse benskinner har G-Form utvivlsomt fundet nøglen til en rigtig interessant dør. Vi kunne meget vel forestille os at dette koncept vil danne grundlaget for udviklingen af benskinner i fremtiden. Hvad mener du? Har de fat i noget her?