Guld vs. Diamanter: Nike gør ikke tingene halvt for Neymar Jr.

Den 28. juni løb Neymar Jr. ind til ⅛-dels finalen ved VM iført sine guldsprayede Hypervenom Sonho Dourado. Et par fodboldstøvler som Nike dedikerede til Neymars gyldne drøm om at blive folkehelt i Brasilien. I morgen løber Neymar endnu engang på banen iført et par signaturstøvler, denne gang i en kvartfinale. Vi har sat de to Hypervenom op mod hinanden.

Den første var inspireret af guld. Den næste af diamanter. Det er intet ydmygt ved de signaturstøvler som Nike udvikler til deres lille brasilianske vidunderknægt, Neymar Jr. Og så alligevel. For mens de to fodboldstøvler er inspireret er noget helt luksuriøst, så er det stadig baseret på håb, drømme og tro på succes. Neymars håb, drømme og tro.

Du kan bestille Nike Hypervenom Phantom Liquid Diamond fra i dag lige her.

Sonho Dourado, som Nike kaldte de guldinspirerede Hypervenoms, betyder Gylden Drøm og bygger på historien om Neymar der spraymalede sine fodboldstøvler i guld som lille. Han havde altid en helt særlig tro på sig selv og den var han ikke bleg for at vise frem. Han elskede at være den alle satte deres lid til, præcis som det var tilfældet under sidste års VM slutrunde. Det var derfor en stor ære for ham at kunne løbe rundt som den eneste i de særligt designede Hypervenom.

I søndags fulgte Nike så op på sommerens Special Edition ved at designe et nyt par Hypervenom. Tanken bag designet baserer sig på to ting: Nikes fascination af Neymars flydende måde at bevæge sig på, nærmest ligesom vandet der rammer klipperne og Neymars fascination af diamanter, et symbol på noget unikt og sjældent. Noget som han betragter sit forhold til sin søster som - hvilket også er grunden til at Neymar har en tatovering af en diamant og sin søsters navn over.

Hvis du, ligesom Neymar Jr. har store drømme, så udlev dem gennem den nye Hypervenom Liquid Diamond.

Nu har Neymar så også et par fodboldstøvler som baserer sig på en diamant og det er vel fair at sige at det også er en ret god repræsentation af Neymar som fodboldspiller. En af slagsen man kun oplever sjældent. Derfor passer de nye Hypervenom Liquid Diamond helt perfekt til Neymar Jr. Lige så perfekt som sidste sommers Sonho Dourado gjorde det.

Guld og diamanter er noget de fleste af os ikke ville være kede af at eje, og mens Neymar nok har rigeligt af begge dele i dag, så er det mest symbolikken bag inspirationskilderne som driver designet. Nu bliver det bare spændende at se, hvor længe Neymar vælger at spille med sine nye Hypervenom Liquid Diamond. For det var ikke mange halvlege han valgte at give sine guldstøvler. Måske ville han ikke gøre dem beskidte?

ALT_TAG

Det er ikke hver dag at en fodboldspiller får en signaturstøvle, så man kan forstå hvis Neymar Jr. føler sig beæret over at have fået to af slagsen nu. Og så oven i købet inspireret af to ting han har så kært. Vi ved godt hvilken af de to vi bedst kan lide, men hvilken går du med?