Neymar Jr. om vejen til succes: Jagt din skæbne - gå efter din drøm

Fra i morgen kan du forudbestille den nye Hypervenom Phantom Liquid Diamond. Det er som bekendt Neymar Jr. som har været inspirationskilden til designet og her deler han lidt af sine tanker om at forfølge sine drømme, ligegyldigt hvor umulige de ser ud.

Når først man har fået en signaturstøvle fra et af verdens største sportsmærker, så ved man at man er nået langt. Det er vel på mange måder en repræsentation af ens stjernestatus. I år vil samarbejdet mellem Neymar og Nike ramme sit 8. år og for at fejre det har Nike givet Brasiliens øjeblikkeligt største fodboldspiller et par signaturstøvler.

Nike Hypervenom Phantom Liquid Diamond kan bestilles fra d. 28. januar - tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at kunne bestille støvlen.

Det har dog ikke altid stået skrevet i stjernerne at Neymar skulle blive en af Brasiliens, Nikes, ja vel verdens største fodboldspillere. Neymar har skullet kæmpe hårdt for at nå sine drømme og det er netop lige præcis hans budskab til alle dem, som kæmper hårdt for at nå til tops:

“Jeg har også været på den anden side af succes. Der hvor mange børn er i dag. Hvis du har en drøm, så skal du gå efter den. Ofte skal man gennem svære perioder i livet og møde udfordringer, som kan få det bedste af dig. Du skal bare holde hovedet højt og komme videre og fortsætte med at jagte din skæbne. Gå efter din drøm.”

ALT_TAG

Når Barcelona i morgen tager på besøg i Spaniens hovedstad, vil Neymar give debut til sine helt egne signaturstøvler. Det bliver spændende at se om hans spil kan skinne som de diamanter, hans fodboldstøvler er inspireret af. Hvem tror du bliver den næste til at få en signaturstøvle?