Nike lyser træningsbanerne op med Shine Through træningstøj

For Nike har vinteren stået i det gennemskinnende tegn. Shine Through kollektion har lyst baner og stadions op. Med deres seneste innovation, Revolution Jacket, skinner Nike nu også træningsbanerne op. De har nemlig samlet en kollektion af træningstøj i matchende Shine Through farver.

Halvvejs gennem denne måned kunne Nike løfte sløret for deres nye Revolution Jacket. En letvægts træningsjakke, som giver spillere mulighed for at bevare stor bevægelsesfrihed, samtidig med at man bevarer varmen fra en træningsjakke. Jakkerne er udviklet med et nærmest sømløst design, hvor syningerne er blevet placeret helt unikt, for at opnå den største frihed på banen.

Hvis du står og mangler noget lækkert sportstøj til fodbold så se Nikes udvalg her.

ALT_TAG

Selve designet var også helt unikt, da Nike havde bevaret deres Shine Through koncept, med en transparent overdel, støttet op af skarpe neon farver. Og netop det design har Nike nu overført til resten af deres træningstøj, som inkluderer Strike Tech træningsbukser, deres yderst behagelige Select Seamless og Flash t-shirts og også Select Strike shorts. Alt samme noget du kan finde i ovenstående banner.

Nikes træningstøj er udviklet i tæt samarbejde med både forskere, atleter og designere og naturligvis først og fremmest udviklet for tage sportstøj til næste niveau. I det øjeblik du iføre dig træningstøjet er du da heller ikke i tvivl om at Nike har haft bevægelsesfrihed som deres fokusområde under hele udviklingen af tøjet. Men også designet er en vigtig faktor hos Nike.

Her arbejdes der nemlig også ud fra en tese om at det at føle sig godt tilpas også relaterer sig til, hvordan man ser ud. Og hvis man selv synes at man ser godt ud, så vil man automatisk også føle sig bedre tilpas i tøjet. Hver eneste lille detalje i både det fysiske og visuelle design er derfor nøje overvejet og der er ikke sprunget over nogen lave gærde overhovedet.

Du kan finde et stort udvalg af Nikes træningstøj og fodboldstøvler lige her.

Går du og leder efter noget lækkert sportstøj, så kan vi varmt anbefale at tage et kig på Nikes kollektion af træningstøj. Det er naturligvis udviklet til udøvelse af sport, men kan sagtens også bruges som tøj til ren afslapning. Så klik dig ind på linket ovenover og se om der er noget der fanger dine øjne...