Neymar unboxer sine egne Hypervenom Liquid Diamond

I går kunne Nike afsløre deres blot andet tiltag på fodboldstøvlefronten i 2015. Et par sølvfarvede, diamant-inspirerede signaturstøvler til deres lille wonder-kid, Neymar Jr. I samme forbindelse fangede Nike Neymar til en lille filming session. Det resulterede sig blandt andet i en video, hvor Neymar selv unboxer sine nye signaturstøvler. Den kan du se her.

Nike har lagt stille fra land i forhold til deres mest presserende konkurrenter, adidas og PUMA, når det kommer til fodboldstøvler. Til deres forsvar havde de også et vildt 2014 og det er vel kun fair at de lige tager sig en puster. Men en puster, betyder trods alt ikke at de ikke laver noget hos Nike. På Nike-sprog betyder det tværtimod at man så kommer ud med en helt særlig signaturstøvle til Neymar.

Hvis du er vild med Hypevenom, så vil du elske den nye Liquid Diamond. Find den her - kun 1.649,-

I denne video ser vi, hvordan det så ud da Neymar åbnede æsken til hans nye fodboldstøvler - et par som Neymar Jr. stolt kan prale over at blive den eneste til at spille i. Og for Neymar selv, så repræsenterer designet på hans nye signaturstøvler lidt af de elementer, som definerer Neymar Jr. både som person og fodboldspiller:

“De her fodboldstøvler udviser glæde. Jeg synes de indfanger min kække og glade natur,” og afslutter det med at sige at “alle spillere har noget der skinner. En diamant.” De nye Hypervenom Liquid Diamond er nemlig lige præcis en inspiration af den symbolik af sjældenhed en diamant indeholder, samt hans instinktive og impulsive natur.

ALT_TAG

Neymar er utrolig beæret over at han har fået sit helt eget par signaturstøvler og så oven i købet inspireret af noget som står ham utrolig tæt også på et dybere plan end rent materialistisk. Hvad synes du om hans nye fodboldstøvler? Lever de op til hans image?