Weekendens støvlespots: Torres i Kaiser 5 og De Rossi i adizero...

Weekendens helt store samtaleemne i fodboldverdenen går nok på, hvordan Premier Leagues topklubber enten blev sendt ud eller tvunget ud i omkamp i FA Cup’en. Der er dog også masser af grund til at snakke om fodboldstøvlerne. For weekenden bød på et par interessante spots. Se med her.

Fernando Torres (Atletico Madrid) - adidas Kaiser 5 Hvid/Sort Det største “hmm”-øjeblik stod Fernando Torres utvivlsomt for. Det var ikke så meget at spanieren startede ude, men mere at han trådte ind på banen i et par adidas Kaiser 5, da han blev skiftet ind. En ting er at Torres måske er på vej væk fra hans Predator, men at skifte over til Kaiser 5 er et meget interessant valg. Måske Torres har lidt rod med fødderne og er hoppet i Kaiser 5 for at skåne sine fødder med stor komfort? Det her vil vi helt sikkert holde øje med...

Marco Reus (Borussia Dortmund) - PUMA evoSPEED/evoPOWER Pink/Hvid/Navy Vi har set det før, men hvad er egentlig meningen med det? PUMA bliver ved med at kategorisere Reus som en evoSPEED spiller, men alligevel spiller han i en fodboldstøvle der bærer rundt på evoPOWER teknologierne fra første generation - blot camoufleret af designet fra den seneste evoSPEED. Vi kunne rigtig godt tænke os at være en flue på væggen i kontraktforhandlingerne mellem Reus og PUMA...

Kevin Grosskreutz (Borussia Dortmund) - PUMA evoSPEED Pink/Hvid/Navy Og vi bliver lige i Dortmund, for mens kontraktforhandlingerne mellem Reus og PUMA er særligt lavet til Reus, så kunne Grosskreutz langt om længe offentliggøre hans tilgang til PUMA familien. Og det er vel og mærke med lædervarianten af den nyeste evoSPEED. Så er det endelig slut med at spille i blackoutet fodboldstøvler.

Henrikh Mkhitaryan (Borussia Dortmund) - adidas adizero f50 “There will be haters” Og fra to PUMA spillere i Dortmund går vi over til, hvad der nu ligner en ny adidas spiller i Dortmund. Mkhitaryan var nemlig at finde i den helt nye f50 adizero i weekenden og dermed ser det ud til at armeneren ikke længere skal spille i Magista Obra. I øvrigt et sjovt skifte, når man tænker på den forholdsvis store forskel på de to fodboldstøvlers hovedkompetencer.

Daniele De Rossi (AS Roma) - adidas adizero f50 “There will be haters” Og apropos f50. Bedst som man troede at De Rossi endelig havde truffet et permanent valg af fodboldstøvle, så smider han en ny bombe. Det ser ud til at De Rossi har en mission om prøve alle adidas’ siloer af for i weekenden var De Rossi hoppet i adidas’ nye generation af f50 adizero. Say what? Den er god nok. De Rossi i f50 adizero. Dermed har De Rossi været hele vejen rundt i adidas og spørgsmålet er så nu, hvad næste træk bliver? Det skarpe øje vil i øvrigt bemærke at han har valgt modellen i læder. Noget som vi rent faktisk ser en del spillere vælge.

Lionel Messi (FC Barcelona) - adidas f50 adizero Mirosar10 Og det helt store spørgsmål vi alle sidder med nu er: Hvad med Leo Messi? Med en ny adizero på gaden, så må man da også formode at adidas’ største stjerne skal over i den nye generation? Indtil videre holder Messi sig til sin seneste signaturstøvle, men det er vel kun et spørgsmål om tid, før der sker noget nyt på hans front...

Toni Kroos (Real Madrid) - adidas Adipure 11Pro Hvid/Sort/Blå En anden mand som også må til at få sig noget nyt et Toni Kroos. Adidas lokkede ham ellers med den nye model fra deres Haters-kollektion, som kommer i mere eller mindre samme design som den variant Kroos har spillet med i over et år nu. Men hverken en ny generation, plus et nyt design kan lokke tyskeren til et skifte. Der skal mere til adidas...

Cesc Fabregas (Chelsea) - PUMA evoPOWER 1.2 Navy/Hvid/Pink Cesc har hverken problemer med den silo han spiller i eller designet på den. Til gengæld kunne Fabregas nok have ønsket sig nogle lidt bedre resultater i sine nye fodboldstøvler end dem han har haft de seneste to kampe med den nye generation af evoPOWER. Men mon ikke at støvlerne bare lige skal spilles lidt til.

Mesut Özil (Arsenal) - adidas Predator Instinct “There will be haters” En anden playmaker som kæmper for bedre resultater er Mesut Özil. Özil har været længe ude med en skade, men er endelige tilbage på græstæppet og han håber på at han kan lukke munden på alle sine kritikere i sit nye “There will be haters” design. Han fik da i hvert fald en resultatmæssigt god start på sit comeback med en sejr og videre avancement i FA Cup’en. Et af de eneste tophold i Premier League som rent faktisk formåede at spille sig videre i turneringen - i først omgang i hvert fald.

Fahid Ben Khallfallah (Melbourne Victory) - adidas Predator Instinct Sort/Hvid/Rød Den her ser vi alt for lidt til på fodboldbanerne derude. Så enhver mulighed vi har for at spotte den, udnytter vi. Denne gang var det Khallfallah fra den australske A-League, som deler vores kærlighed til det helt klassiske Predator design.

Scott Jamieson (Perth Glory) - adidas f50 adizero Mirosar10 Også i Australien, faktisk hos Melbournes modstandere, løb Scott Jamieson rundt i Messis signaturstøvle. Om Jamieson bare elsker Messi, eller om han ikke havde noget at få fingrene i de nyeste f50 adizero ved vi ikke. Men hvis grunden er den første, skal vi ikke være dem der bebrejder ham.

Ricky Holmes (Northampton Town) - Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy Og mens Jamieson viser sin støtte til Messi frem med sine fodboldstøvler, så gjorde Ricky Holmes det samme, bare med andre fortegn, nærmere betegnet CR7. Han var nemlig trådt ned i Cristianos signaturstøvler med Galaxy designet fra Mercurial Vapor IX. Vi kan ikke stå for de her signaturstøvle-spots, så selvfølgelig skulle vi lige have en enkelt med af hver til at gå hjem på.

Det var altså støvlespots for denne omgang og vi skal da lige love for at der var nogle interessante ting ind i mellem. Torres i Kaiser 5, De Rossi i adizero og Reus i en evoSPEED/evoPOWER kombi. Har vi misset noget?