Unisport WebTV: Anmeldelse af PUMA evoPOWER 1.2

I tirsdags lancerede PUMA deres nyeste generation af POWER - PUMA evoPOWER 1.2, og vi kunne ikke holde os i skindet i meget mere end fem dage før vi var nødt til at anmelde den. Men kan evoPOWER 1.2 levere - og er den bedre en forrige generation? Hør Jakobs dom her.

Men introduktionen af den nye evoPOWER 1.2 har PUMA i den grad lagt i kakkelovnen til at give dig endnu bedre forudsætninger for at putte kræft og præcision i dine skud. Fodboldstøvlen er nemlig blevet opgraderet væsentligt i forhold til første generation - og selv om det måske bare ligner en kosmetisk opdatering er der stor forskel på PUMA evoPOWER 1 og evoPOWER 1.2.

Især er overdelen blevet ændret en del med en tyndere, mere mat adapLITE-overdel, der stadig tillader at din fod kan strække sig naturligt. Samtidig har PUMA tilføjet Griptex for at give dig et endnu bedre greb i bolden.

Og som om det ikke er nok, så har de tyske innovatører lavet accuFOAM-teknologien om, så den nu fungerer som en bikubelignende mesh på indersiden af overdelen, der udligner alle ujævnheder på din fod, så du får en mere plan sparkeflade - og dermed mere præcision.

Forudbestil din PUMA evoPOWER 1.2 lige her - kun 1.399,- kr.

Det er jo noget af nogle påstande, og derfor satte Jakob sig ud for at teste, om det nu rent faktisk også passede - og du kan høre resultatet i dagens store anmeldelse af PUMA evoPOWER 1.2. Dommen? Den er i den grad positiv, og Fabregas, Balotelli (og nu også Jakobs) nye støvle får især ros for komforten og den lækre nye finish på overdelen.

PUMA evoPOWER 1.2 kan bestilles lige her - kun 1.399,- kr.

Se hele anmeldelsen herover og hør, hvorfor pløsen er en af de eneste elementer, der virkelig irriterer vores støvleekspert - og hvorfor evoPOWER 1.2 let kan gå hen og være en tidlig nomineret som den bedste støvle i år i Jakobs øjne...

ALT_TAG Hvad synes du om den nye evoPOWER 1.2, og er det en fodboldstøvle du kunne forestille dig at prøve kræfter med efter at have hørt anmeldelsen? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.