Vi sammenligner PUMA evoPOWER 1 og evoPOWER 1.2

Med lanceringen af evoPOWER 1.2 tog PUMA endnu et skridt mod at tilbyde så gode betingelser for at få så meget kraft og præcision i dit spark som muligt - og evoPOWER 1.2 gemmer da også på flere ændringer i forhold første generation af evoPOWER 1, end man lige skulle tro. Bliv klogere på dem her.

Da PUMA sidste år introducerede deres nye evoPOWER silo, var det med ønsket om at hjælpe spillerne med at generere mere kraft og præcision i deres spark. Efter lang tids research på Chemnitz Universitetet i Tyskland fandt de ud af, at den bare fod genererer mest kraft, når den får lov til at bøje lidt bagover.

Forudbestil din PUMA evoPOWER 1.2 lige her - kun 1.399,- kr.

Denne forskning blev inkorporeret i evoPOWER 1, der introducerede den første overdel, der tillod foden at bøje bagover ved at kunne strække sig i længderetningen, men ikke i bredden. Modellen blev en relativt stor succes, og efter endnu et år med omfattende research har PUMA opgraderet til evoPOWER 1.2 - og selv om det måske ikke ser sådan ud, er der sket en heeeeel masse under kølerhjelmen. Konceptet på PUMA evoPOWER 1.2 er dog stadig det helt samme. PUMA har dog opgraderet overdelen væsentligt - den er stadig lavet af deres innovative mikrofibermateriale, adapLITE, men det er ny blevet tyndere, mindre luftigt og har fået en mere mat overflade for at give et bedre og mere konsistent greb i bolden i al slags vejr - hvilket blot bliver hjulpet endnu mere på vej af GripTex-teknologien, der er en klæbrig belægning der sørger for endnu bedre greb. Overdelen kan stadig strække i længderetningen, men er blot blevet gjort tyndere og mere smidig. En anden helt central ændring finder man med accuFOAM-teknologien, der på evoPOWER 1 sad som puder langs hele vristen og snuden for at udligne de små ujævnheder, som foden har omkring tåknoglerne og dermed give en renere og mere præcis sparkeflade. PUMA har dog lavet teknologien om, så accuFOAM nu er blevet lavet som en mesh inderbeklædning, der smyger sig tæt rundt om din fod og mere præcist sørger for at udligne alle de smuler buler på foden med endnu mere præcision til følge. På ydersiden af overdelen er der også sket ændringer, for selv om materialet er blevet tyndere, har du stadig brug for stabilitet og støtte, så din fod ikke glider rundt i fodboldstøvlen. For at imødekomme det har PUMA lavet adapLITE overdelen tykkere nogle steder for at skabe en skeletlignende struktur - så man kunne fjerne EverfitCage EXT-båndet fra evoPOWER 1. Den sidste store ændring på overdelen finder man på hælen, som er blevet lavet noget højere på evoPOWER 1.2 end på evoPOWER 1 - ganske enkelt for at give bedre støtte og sørge for at foden bliver holdt sikkert på plads i støvlen. Hælen er dog stadig blød på den øverste den, så den kan følge med når overdelen og din fod bliver strukket helt ud, når du sparker igennem.

PUMA evoPOWER 1.2 L kan bestilles lige her - kun 1.399,- kr.

Under evoPOWER 1.2 er der ingen ændringer sket, og dermed har PUMA stadig benyttet sig af Pebax-sålen med Gradual Stability Frame-teknologien under. Det er ganske enkelt en rigtig hård torsionsbar, der sørger for at miderfoden er stabil, men samtidig blever gradvist mere og mere smidig, så man i forfoden kan bøje foden begge veje for at tillade mest muligt kraft.

Med andre ord er der sket en del på PUMA evoPOWER 1.2 i forhold til evoPOWER 1, og fodboldstøvlen føles da også en smule mere kælet for med den matte overdel i forhold til den lidt mere luftige og glatte overdel på evoPOWER 1. Teknologierne er innovative og helt i top, og skræddersyet til at give dig de bedste forudsætninger for at putte en masse kraft og præcision i dine spark - så er resten op til dig.

ALT_TAG

Hvad synes du om de mange opdateringer på den nye PUMA evoPOWER 1.2 i forhold til den første generation - og er den nye model federe? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.