Unisport vækster og har derfor brug for flere hænder, og lige nu søger vi en erfaren SEM specialist, der kan være med at til at løfte os til det næste niveau.

Vores nye SEM Specialist vil spille en vigtig rolle i virksomheden og deltage aktivt i Unisports udvikling, især udenlandske markeder. Unisport har siden 2002 markedsført produkter indenfor fodbold via en online platform i Danmark.

Du vil blive en del af en ung og dynamisk virksomhed med over 80 fuldtidsmedarbejdere, og internationale ambitioner. Unisport så første gang dagens lys i 1995, som lille fodboldbutik på Skydebanegade i København. Siden 2002 har vi med stor succes, solgt fodboldprodukter online til hele Danmark. I 2012 åbnede vi i Norge og Sverige, i 2013 åbnede vi i Holland og Finland og der er planer om yderligere etablering på spændende markeder i Europa på kort sigt. Du skal derfor være motiveret af at arbejde med større budgetter, og konstant forbedre ROI og performance på vores kampagner og vigtigst af alt drevet af data.

Stillingen

Du vil primært arbejde med det danske marked og vores engelske site, som henvender sig til hele verden, derudover kommer du til at arbejde tæt med resten af marketingteamet.

- Opsætning og optimering af Google Adwords kampagner, på tværs af de markeder hvor Unisport er til stede. - Fastholdelse og forbedring af organiske søgeresultater på Google. - Håndtering af kampagner på Bing, Facebook m.m. - Analysering og vurdering af nye markeder Unisport overvejer at gå ind, baseret på data. - Webanalyse og optimering af landingpages. - Flytte vores PPC aktiviteter til det næste niveau. - Løbende rapportering til ledelsen.

Det forventer vi af dig

Du har solid erfaring og har håndværket i orden. Du trives med at arbejde selvstændigt, skabe egne projekter og mål, og evner at holde målet for øje.

- Erfaring fra e-commerce med gode dokumentérbare resultater. - Google AdWords og Analytics certificeret. - Erfaren indenfor Google Adwords, og kan fremvise gode resultater. - Erfaren indenfor SEO, og kan fremvise gode resultater. - Taler og skriver engelsk på et højt niveau. - Du kan inspirere, har et godt humør, en positiv attitude og er en god kollega. - Det vil være en fordel hvis du også har arbejdet med affiliate, content marketing og PR, dog intet krav.

Hvis du ikke allerede er det, skal du have ambitionen om at blive den bedste indenfor dit felt - med andre ord, sparke røv! Vi forventer du er sulten efter ny viden, og konstant søger ny information indenfor dit fag.

Vi tilbyder

En fuldtidsstilling i en innovativ prisbelønnet virksomhed, der er first mover indenfor dansk e-handel. Du vil arbejde tæt sammen med entusiastiske kollegaer, kan være med til at gøre en forskel og hvor viljen til forbedring er kombineret med stolt kultur og et kreativt og professionelt miljø.

Ansøgning og ansættelse

Send din søgning og CV til job@unisport.dk. Har du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Online Marketing, Patrick T. Rasmussen pr. mail - ptr@unisport.dk - Vi garanterer dig fuld diskretion. Vi forventer ansættelse hurtigst muligt, og du vil arbejde fra vores kontor på Bådehavnsgade 38, 2450 København SV.