Nike Hypervenom Liquid Diamond lavet specielt til Neymar Jr.

Nike skruer op for bling-faktoren med deres nyeste farvevariant af Hypervenom - den er lavet som den blot anden signaturfarve til Neymar Jr., og går under navnet Liquid Diamond. Flydende diamant. Den har fart på, og du skal være hurtig for at følge med - så tjek den ud lige herunder.

Neymar Jr. har de sidste otte år været en helt central spiller for Nike, da de dermed igen fik et ungt, brasiliansk talent med lækre skills, målnæse og masser af stjernepotentiale. I sommers fik den dribleglade brasilianer så sin første signaturfarve - en guldfarvet Hypervenom Phantom - og nu har Nike introduceret Hypervenom a la Neymar pt. II.

Den hedder Hypervenom Phantom Liquid Diamond, og er inspireret af Neymars tætte forhold til søsteren Rafaelle. D er symboliseret ved en tattovering af en diamant, som begge søskende har på armen. For at man nu heller ikke skulle være i tvivl står der på Neymars arm sorella' (søster), mens Rafaella har 'fratello' (bror) skrevet over diamanten.

Du kan få fingrene i den nye Hypervenom Liquid Diamond lige her - kun 1.649,-

"Vi tænkte at vi ville få lavet en tattovering af en diamant sammen, fordi diamanter er sjældne, og det er mine følelser for min søster også, så vi vise hinanden en respekt på den måde," siger Neymar, og fortsætter med "en diamant er en juvel, der både er simpel og smuk. Det er også en meget sjælden sten, som skiller sig ud og fanger min opmærksomhed, og det minder mig om mit forhold til Rafa."

Netop den ide tog Nike med i deres designovervejelser, da de skabte den nye Hypervenom til Neymar - og kiggede faktisk også på hvordan han spillede på banen. "Han angriber forsvaret på med så flyndende en stil, at det mindede os om vand der løb mellem klipper. Der begyngte vores tanker at ændre retning fra at ville have en reference til diamanter med til rent faktisk at lave et flydende diamant-design for hele overdelen," siger Max Blau, der er VP i Nike Football Footwear.

Med andre ord bliver det altså ikke en meget mere personlig fodboldstøvle, hvor der på Hypervenom Phantom Liquid Diamond er referencer både til noget, der står Neymars hjerte nært, men også hans spillestil. Og hovedpersonen selv er da også tilfreds; "Jeg tror de skiller sig ud på grund af den her lyse og energiske følelse du får fra fodboldstøvlerne her. Jeg synes de har fanget min vovede og glade natur ret godt," siger Neymar Jr.

På tech-siden er alt som det plejer på Hypervenom - en fodboldstøvle, der har været så populær at den stadig her, små to år efter lanceringen, holder fanen højt. Overdelen er stadig lavet med NikeSKIN, som tillader Nike en ultratynd og virkelig smidig overdel, så du kan komme helt tæt på bolden for en nærmest barfodsagtig fornemmelse.

Hop ind og bestil den nye Hypervenom Liquid Diamond lige her - kun 1.649,-

Selve sålen er lavet ud fra konceptet om, at du skal være så smidig som muligt - Hypervenom er bygget til spilleren, der kan lave det uventede, vende på en tallerken og sætte en mand af på et øjeblik, og her er sålen specielt designet til at støtte din fods energiudladning, så snart du sætter af. På den måde får du et stærkere afsæt, og kan vende din modstander før han når at reagere. Skræddersyet til Neymar? Det kunne man godt mene.

ALT_TAG

Hvad synes du om Neymar Jr.'s nye Nike Hypervenom Phantom Liquid Diamond? Er farverne noget for dig, og har du hvad der skal til for at skille dig ud på banen som Neymar? Del dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook, Twitter og Instagram.