Q&A med Cesc Fabregas om PUMA evoPOWER 1.2

I forbindelse med lanceringen af den nye PUMA evoPOWER 1.2 fik PUMA sig en snak med en af de største profiler i fodboldstøvlen, Cesc Fabregas. Han gav debut til sin evoPOWER i midtugens 1-1 kamp mod Liverpool, og har derfor allerede en solid mening om sit nye våben.

Beskriv din første sæson tilbage i Premier League. Hvordan har det været? - Det har været godt indtil nu, jeg har nydt det meget. Premier League har bestemt forbedret sig siden jeg forlod den for tre år siden. Passionen er stadig den samme - fra både fans og spillere. Fysisk har det altid været virkelig hårdt, fordi ligaen er så kompetitiv, men taktisk set er det meget bedre nu. Det er sværere at nedbryde et forsvar nu til dags, synes jeg.

Allerede fra din første kamp for Chelsea var det som om du havde spillet med dem i årevis. Var du overrasket over hvor let du faldt til for dit nye hold? - Jeg var heldig at have en god pre-season. Vi spillede fire-fem kampe inden sæsonen, og det hjalo mig virkelig med at finde rytmen. Vi har et godt, ungt og talentfuldt hold, og jeg kommer godt ud af det med alle, så det gjorde det let at falde til.

Forudbestil din PUMA evoPOWER 1.2 L lige her - kun 1.399,- kr.

Hvor vigtig er Matic i den lidt mere tilbagetrukne rolle for Chelsea, som tillader dig og de andre kreative spillere at levere længere fremme på banen? - Det kan godt være at hans rolle bliver kaldt holding midfield, men jeg synes ikke han er den typiske holding role-spiller. Han løber meget, han er over det hele, og han elsker at vinde tacklinger og få bolden tilbage. Så vi bevæger os ret meget på midtbanen og alle hjælper til - men Nemanja er virkelig en nøglespiller for os med sine defensive færdigheder.

Du har allerede spillet en masse kampe denne sæson. Kan du mærke det, og er du træt - er din krop træt? - Nej, du ved, træneren (Mourinho, red.) ved virkelig hvad de laver. Vi spiller en masse kampe, men han giver os også en masse friheder. Hvis han synes at spillerne træner meget, at de bliver trætte, så giver han os tre dage fri så man kan slappe af og bruge tid med familien. Han er meget intelligent og gør det utrolig godt.

Hvad synes du om den nye PUMA evoPOWER støvle? Den er virkelig god. Jeg har testet den i nogle uger, og fodboldstøvlen er virkelig komfortabel - det er faktisk den bedste støvle jeg nogensinde har spillet med.

Hvad er blevet bedre ved den siden sidste generation? De er virkelig komfortable, de er virkelig lette - og så føles det som om at dit touch på bolden er endnu bedre nu.

PUMA evoPOWER 1.2 L kan bestilles lige her - kun 1.399,- kr.

Hvad er vigtigst? Power eller præcision? Begge ting er naturligvis vigtige, men jeg tror mest på præcision. Kraft handler også om hvor fysisk stærk du er, mens præcision handler om dine tekniske færdigheder. Så personligt tror jeg mere på præcision. Det kan jeg godt lide.

Ser du dig selv som en spiller med fokus på præcision når de afleverer og afslutter? - Ja, 100 %. Jeg er uden tvivl en præcisions-spiller. Hvis man kan sige det? Cesc griner...

ALT_TAG

Hvad synes du om Cesc Fabregas' nye PUMA evoPOWER 1.2? Er den noget for dig, og hvilken støvle er egentlig den bedste du nogensinde har spillet i? Del meget gerne dine tanker med os herunder, på Facebook, Twitter og Instagram.