adidas lancerer F50 Adizero Haters med læderoverdel

Lige siden lanceringen af den første adidas F50 adizero har fodboldspillere kunne vælge mellem en læder- og en mikrofiberudgave af en af de hurtigste fodboldstøvler på markedet - og traditionen tro har adidas også gjort klar til at lukke munden på dine haters med læder på fødderne.

Igennem seks generationer har adidas F50 adizero været kendt for hovedsageligt én ting - nemlig helt utroligt lav vægt. Da den første model kom i foråret 2010, var det med valget mellem en mikrofiber- og læderoverdel, som begge var holdt betragteligt under 200 gram. Sidenhen udviklede fodboldstøvlen sig, men en ting der altid har fulgt med har været, at man kunne kombinere lav vægt med en lækker komfort. Og adidas skuffer da heller ikke med den nye F50 adizero Haters.

Er du vild med den nye generation af f50? Så find den lige her.

De har nemlig leveret en lækker sag, der bytter den vanlige Hybridtouch-overdel ud med en overdel af et blødt og smidigt kalveskind, og som er lavet til at smyge sig rundt om din fod for et lækkert fit - og naturligvis at tilbyde dig det klassiske, bløde touch på bolden.

På trods af at det er en læderoverdel har adidas dog holdt den vovede grafiske stil fra mikrofibermodellen, hvor man har smidt regelbogen for design ud ad vinduet, og rykket de tre adidas-striber fra siden af fodboldstøvlen og om på hælen. Samtidig har adidas beholdt det såkaldte "Emotional Ghost Graphic" mønster for at holde samme visuelle stil - men til gengæld er Dribbletex-teknologien fjernet, og det slangeskinds-lignende mønster malet på i stedet.

Er det her hvad du har ventet på? Du kan finde den nye f50 adizero Haters Pack lige her.

Ud over det andet overdelsmateriale er der ikke foretaget nogle ændringer i forhold til mikrofibermodellen, hvor adidas har benyttet sig af deres nye sål og knopsystem, der introducerer ekstra, små tænder under forfoden for at sikre et uovertruffent greb i banen uanset hvor i processen mellem landing og afsæt du er. Samtidig har man skåret to knopper væk på hælen i en helt ny konstruktion.

ALT_TAG

Hvad synes du om den nye adidas F50 adizero i læder? Er den noget for dig, eller holder du dig til den lidt lettere og tyndere mikrofibermodel? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.