Martin Ødegaard skifter til Real Madrid - se hans trøje her

16-årige Martin Ødegaard blev i dag præsenteret som Real Madrid-spiller, og dermed fik den månedlange saga om, hvor den talentfulde, unge nordmand skulle fortsætte sin karriere sin afslutning.

Forestil dig det; du er 16 år gammel, og en af tidernes bedste spanske fodboldspillere, Emilio Butragueno, præsenterer dig som ny spiller i Real Madrid med ordene "Martin er et helt specielt talent..." - okay, det er måske svært, men man må give Martin Ødegaard, at han for alvor udlever drømmen.

Den unge nordmand tog verden med storm, da hans præstationer for norske Strømsgodset som blot 15-årig gik et par runder på YouTube, Facebook og andre sociale medier, og hvor han allerede der blev udnævnt som den næste Lionel Messi grundet sine silkebløde driblinger, direkte spil og næse for at finde hullerne i modstanderens forsvar.

Bestil din Martin Ødegaard Real Madrid-trøje lige her - kun 649,- kr.

Det fik alverdens topklubber til at gå i allerhøjeste alarmbereskab, og Ødegaard har siden den norske sæsons afslutning været på en række træningsophold bl.a. i Liverpool og Bayern München, før han endte med at vælge Real Madrid som sin fremtidige klub.

Her skal han så trække den hvide trøje fra kongeklubben over hovedet, når han skal træne både med første- og andetholdet, og resten af sæsonen spille for Castilla under Zinedine Zidane - ikke nogen helt dårlig mentor, må man sige.

Martin Ødegaard har godt nok ikke fået sit nummer endnu, men vi kunne simpelthen ikke dy os for at få trykt hans trøje alligevel - også fordi vi har masser tilovers for, at han kommer til at spille med et nordisk Ø i efternavnet. Respekt!

Faktisk har den unge troldmand allerede fået et par bevingede ord med på vejen fra verdens bedste fodboldspiller - Cristiano Ronaldo. Den portugisiske verdensstjerne skulle således have sagt til Ødegaard, at "om nogle år kommer jeg ikke til at score så mange mål mere, og så er det op til dig at lave dem..." Igen, ikke nogen helt dårlig ting at starte i sin nye klub på.

Bestil dine egne Nike Mercurial Vapor X Shine Through her til kun 1.484,- kr.

Der er naturligvis lang vej for en 16-årig norsk gut til verdenstoppen, men fortsætter Martin Ødegaard sin rivende udvikling behøver der ikke nødvendigvis gå mange år, før han kommer til at blive en central faktor for Los Blancos - og før det ikke er CR7s Mercurial Vapor X fodboldstøvler, der står for størstedelen af målene for Real Madrid.

ALT_TAG

Hvad synes du om Martin Ødegaards skifte til Real Madrid? Er det for tidligt, eller tror du han opfylder sit store potentiale under Zinedine Zidane og Carlo Ancelotti? Del dine tanker med os herunder, på Facebook, Twitter og Instagram.