I en ægte lanceringsrus har PUMA fulgt op på lanceringerne af den nye generation af evoPOWER 1.2 og den pink evoSPEED 1.3 med læderudgaver af de to nyeste fodboldstøvler - og vi har kigget nærmere på dem her. Så er du tilhænger af den lækre, bløde komfort er det ikke en helt dum ide at kigge med her.

Da PUMA i tirsdags lancerede både en helt ny generation af PUMA evoPOWER 1.2 og samtidig fulgte op med en ny pink PUMA evoSPEED 1.3 var det ikke blot mikfrofibermodellerne, der så dagens lys - faktisk lancerede de innovative tyskere også deres to populære fodboldstøvler i en læderudgave.

Det er ikke noget helt nyt, at PUMA evoPOWER kommer i en læderudgave - sidste år så vi nemlig evoPOWER 1 komme i både en helt whiteoutet og en blackoutet udgave, men da de var limited edition var der ikke en læderudgave til hver farve. Det har PUMA besluttet sig for at lave om på, og lanceret den nyeste generation af den kraftfulde støvle - evoPOWER 1.2 - i både læder og mikrofiber.

evoPOWER 1.2 L er derfor lavet med en overdel af blødt og smidigt kalvelæder, som er designet til at tilpasse sig din fods form og give et lækkert, personligt fit. Samtidig er det blevet syet, så det minder om de små strike pods man finder på vristen - og ligesom adapLITE-udgaven finder man også GripTex-områderne på vristen for bedre greb i bolden.

At overdelen er lavet af læder betyder dog også, at evoPOWER 1.2 L ikke er helt så fleksibel som sin mikrofiberbror, hvor adapLITE-overdelen er designet til at kunne strække sig begge veje for at tillade, at foden kan bevæge sig naturligt og dermed generere så meget kraft som muligt i dit spark. Faktisk følger læderoverdelen ganske godt med, men har ikke helt den samme smidighed som mikrofiberen på den front.

Forudbestil din PUMA evoPOWER 1.2 L lige her - kun 1.399,- kr.

Ud over den anderledes overdel er læderudgaven dog helt identisk med evoPOWER 1.2 - den er stadig udstyret med en fleksibel Pebax-sål og Gradual Stability Frame-teknologien, der sørger for at give både fleksibilitet til at din fod kan bevæge sig naturligt samtidig med at du får en stabil base at bevæge dig fra. Med andre ord er den skræddersyet til folk der elsker evoPOWER 1.2-konceptet, men som bare bedst kan lide en overdel af læder.

På PUMA evoSPEED 1.3 L er historien den samme - fodboldstøvlen er blevet lavet med en overdel af et blødt og smidigt kalvelæder, der faktisk også er garvet relativt tyndt - ganske enkelt for at give både en lækker komfort og bibeholde det skarpe touch på bolden som bl.a. Santi Cazorla lader til at foretrække - dog bliver det uden GripTex-teknologien, som PUMA ikke har valgt at inkorporere på evoSPEED 1.3 L.

En væsentlig forskel på de to speedstøvler er også, hvordan overdelen stabiliseres - her er læderudgaven udstyret med en midterfod af mikrofiber, hvor EverFitCage-teknologien er placeret. Her fungerer den som et skelet for overdelen, der sørger for at holde din fod på plads i støvlen og give den støtte der skal til for at du ikke skrider rundt og mister fodfæstet. Se lidt på det som en sikkerhedssele - og den kan man jo ikke undvære!

Du kan bestille din PUMA evoSPEED 1.3 L Pink/Hvid lige her - kun 1.399,- kr.

De to læderudgaver af henholdsvis PUMA evoPOWER 1.2 og evoSPEED 1.3 er ligger sig altså meget tæt op af sine mikrofiber-brødre, men er et friskt pust til de, der synes om koncepterne men stadig har en forkærlighed for den ekstra, bløde fornemmelse og gode komfort, som en læderoverdel tilbyder. Det er naturligvis et spørgsmål om præferencer, men vi løfter på hatten over, at PUMA nu har givet os et lækkert alternativ.

ALT_TAG

Hvad synes du om den nye evoPOWER 1.2 L med en læderoverdel - og er du mest til læder eller mikrofiber? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook, Twitter og Instagram.