Tryk på farverne! Adidas lancerer 11pro i Neon/Sort

Som om det ikke var nok at overdække os med sprøde nye farver i deres #ThereWillBeHaters-kampagne, har adidas endnu mere godt i ærmet til os, og har løftet sløret for endnu en farvevariant af 11pro. Vi har billederne - du har interesseren. Perfekt match!

Det er ikke helt galt, når vi siger at adidas har været mere end almindeligt gode ved os over de sidste par dage med lanceringen af deres There Will Be Haters-tema samt naturligvis en ny generation af F50 adizero - men nu har de endnu flere godter med i form af den fjerde farveopdatering af 11pro i Neon/Sort.

Forudbestil din adidas 11pro Neon/Sort lige her - kun 1.169,- kr.

Faktisk er farven ikke helt tilfældigt valgt, da den tager den ret populære farve fra adidas 11pro SL og vender den om, så det neongule stykke kommer på ydersiden og den sorte del på indersiden. Easy peasy. Det giver imidlertid en rigtig fræk kombination hvor støvlen langt væk fra har masser af fart på farverne men ved nærmere inspektion stadig holder det sort og klassisk.

På det tekniske område holder 11pro sig dog fra at snuppe mere fra sin lette lillebror - den er nemlig identisk med de tidligere modeller, og holder derfor fast i sin moderne tilgang til en klassisk fodboldstøvle med en lækker overdel af kængurulæder helt uden syninger.

Overdelen er nemlig blevet krydret lidt med det såkaldte Engineered Support Skeleton, der på godt dansk er en gitterlignende struktur, der sørger for at holde overdelen stabil og støttende omkring foden. Det giver en helt unik pasform, som de klassiske læderstøvle ville måbe over, hvor overdelen smyger sig rundt om foden på en helt ny måde. Det er komfort af første klasse vi taler om her...

adidas 11pro Neon/Sort kan bestilles lige her - kun 1.169,- kr.

Og nu vi er ved komfort, så beholder den nye adidas 11pro i Neon/Sort ComfortFrame-sålen, der med en række torsionsbarer sørger for at distribuere energi og tryk optimalt rundt på sålen, så dine fødder og knæ bliver så lidt belastet som overhovedet muligt - og de runde knopper sørger for at du let kan vende og dreje i jorden, så du kan vende på en tallerken og skabe magi på et øjeblik.

Hvad siger du til den nye adidas 11pro i Neon/Sort? Er den noget for dig, eller er der for meget tryk på farverne? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook, Twitter og Instagram