Hate alt du vil - den nye 11pro er definitionen på elegance

Adidas lagde 2015 ud med at smide en SL version af 11pro på gaden. Deres helt store nytårsbombe smed de dog i mandags med deres nye There will be haters-kampagne. Ført an af en ny generation af f50 adizero, har adidas fået alle haters’ munde på gled. Vi er nået til kampagnens elegante repræsentant. Det her er 11pro.

Budskabet er klart. Ligegyldigt hvad du gør, vil der altid være haters. Så hvorfor ikke bare tage deres negative energi og bruge den positivt på dig selv? Det er præcis, hvad adidas har gjort med denne nye kollektion. Ikke mindst med denne 11pro i Hvid/Blå/Sort, som visualiserer alt hvad 11pro er.

Giv dine haters noget at snakke om. Find den nye adidas' 11pro Haters Pack her.

Men hvad er 11pro egentlig? Den er sikkert noget forskelligt for mange mennesker, men helt objektivt set repræsenterer 11pro det elegante touch. Et touch, som adidas for alvor har bragt tilbage med den nyeste generation, som igen er udviklet med en overdel i det bløde og lækre k-læder. Dermed har adidas virkelig skabt en no-nonsense fodboldstøvle. Jep, haters, bare kom an.

Og med den nye læderoverdel følger adidas op med et gitter, som både giver et unikt udtryk til designet, men som rent faktisk også spiller en helt central rolle for komforten i støvlen, som også er et af flagskibene hos 11pro. Gitteret udgør hele overdelens skelet og sørger for at holde foden fastlåst på sålen.

Er du lige så elegant som 11pro? Så er det her det perfekte match. Find den her.

Mens adidas uden diskussion har skabt en bedre udgave af 11pro med deres nye generation, så er en af de ting, som også har givet ambassadøren for elegance et ordentligt boost, det nye design. Og særligt i denne nye variant må vi bare bukke og neje. Også selv om denne model ikke oser af nytænkning. Men det er måske lige præcis derfor at valget af farver er landet på netop Hvid/Blå/Sort.

For det er umuligt at komme udenom at designet minder utrolig meget om sidste års lancering på omtrent samme tidspunkt. En variant som en af 11pro’s helt store stjerner Toni Kroos har været særligt tilknyttet til. Så måske denne nye farve er adidas måde at sige: Kroos, stop med at hate på den nye 11pro og begynd at spille i den.

Om de nye farver kan lokke Toni Kroos til at spille i den nye 11pro må vi bare vente og se, men vi vil i hvert fald ikke hate på ham, hvis han gør. Faktisk, så vil vi ikke hate på nogen der vælger at spille i adidas nyeste kollektion. Så skulle det da lige være fordi vi er misundelige…

Du kan finde den nye 11pro i Hvid/Blå/Sort lige her.

ALT_TAG

Det var så vores gennemgang af hele adidas’ nye kollektion, baseret på There will be haters-kampagnen. Du kan bare slå dig løs nu. Hvilken af adidas’ 4-siloer vælger du?