PUMA kunne i dag løfte sløret for en helt ny generation af deres evoPOWER. I den forbindelse havde vi fornøjelsen af at møde Pascal Van Essen, som er chef for Teamsport Footwear i PUMA Football. Rom blev ikke bygget på én dag og det gjorde evoPOWER bestemt heller ikke. Se her hvad Pascal havde at sige om vejen til en ny evoPOWER generation.

Da PUMA sidste år præsenterede deres helt nye satsning var det i stor stil med et hold sammensat af stjerner som Cesc Fabregas, Mario Balotelli og Thierry Henry. Nu er PUMA så tilbage med samme hold for at promovere den nyeste generation af fodboldstøvlen, som tog rigtig mange med storm i 2014.

Forudbestil din PUMA evoPOWER 1.2 lige her - kun 1.279,- kr.

Men hvordan forbedrer man egentlig en fodboldstøvle, som tilsyneladende fungerer så godt som den gør? Det har Pascal Van Essen et ret enkelt svar på: “Vi skabte den første generation med de materialer og den viden der var tilgængelig på det tidspunkt. Til 2. generation lærer man nye ting. Hvad fungerede og hvad fungerede ikke på den 1. generation og det prøver man at bygge ind i den nye generation.”

PUMA har brugt adskillige timer i selskab med fodboldspillere, forskere og egne observationer, som har ført frem til små justeringer, som i det store hele har gjort den nye generation til en bedre udgave af evoPOWER. Blandt andet fremhæver Pascal overdelen, som har fået en ny finish der ikke er lige så glat som den første generation. Det var nemlig et af kritikpunkterne, som PUMA ville forbedre. Det er samtidig også styrket gennem deres GripTex teknologi, som gennem sin klæbrige struktur sikrer et konsistent greb om bolden i alle slags vejrforhold.

Du kan allerede forudbestille din nye evoPOWER her - kun 1.279,- kr.

Pascal forklarer også at evoPOWER i bund og grund er en ret alsidig fodboldstøvle, som henvender sig til en bred skare af fodboldspillere. Det er dog med kraft og præcision primære fokusområde og det er også noget som PUMA har søgt at forbedre i denne generation. Det er nemlig her at en opdatering i AdapLite overdelen og AccuFoam kommer til sin ret.

Pascal fortæller således at de har skabt en helt ny konstruktion af AccuFoam. Tidligere kom de i en koncentreret konstruktion omkring vristen, men i denne nye generation har PUMA ændret på formlen så AccuFoam rent faktisk er spredt ud over hele overdelen, så det udligner fodens uligheder hvad enten du afleverer eller sparker med vrist, inderside eller yderside.

Er du evoPOWER fan? Så forudbestil den nye generation her - kun 1.279,- kr.

Vi har allerede taget et kig på nogle af de mest centrale nyheder i den nye generation af evoPOWER, men Pascal Van Essen har gjort os meget klogere på det i denne video. Vi kommer til at kigge meget mere ind til den nye generation, men hvad synes du om den nye evoPOWER?