Adidas giver nyt visuelt look til Predator Instinct

Man kunne klandre adidas’ designteam for at have haft Bayern München liiiidt for meget i hovedet da de skulle finde på designet til den nye Predator Instinct. Med det sagt, er det svært ikke at blive forført af det stribede design, som giver et helt nyt udtryk til adidas’ mest ikoniske silo. Vi zoomer ind på modellen her.

Adidas brugte hele sidste år på at hylde deres Predator kollektion. Det var nemlig præcis 20 år siden, at den første Predator så dagens lys. Derfor kunne intet mindre gøre det end at adidas leverede en ny generation af fodboldstøvlen, som revolutionerede udviklingen af fodboldstøvler. Den nye Predator Instinct var stort set hele vejen igennem præget af Battle Pack designet, men nu er adidas altså klar til at lægge designet bag sig.

Er du vild med det nye Predator Instinct design? Forudbestil den nu..

For med det nye år, følger tilsyneladende også et nyt design og skiller sig i den grad ud. I en kampagne med title #ThereWillBeHaters har adidas nemlig skabt et nyt visuelt look til deres Predator. Med den nye Predator Instinct opdaterede adidas også de karakteristiske SL gummizoner, så de blev mere aggressive og fremtrædende på overdelen. Med det nye design fremhæver adidas de fem Lethal Zones yderligere.

I en ligevægtig todeling af farverne, følger de således det zig-zaggede mønster som zonerne er placeret i og det giver et helt unikt visuelt udtryk, som absolut lever op til Predator ånden. Kombinationen af farver på denne model er fordelt på blå, rød og hvid, hvilket kommet til at se rimelig svedigt ud med Bayern Münchense hjemmebanedragt.

Du kan finde den nyeste Predator Instinct lige her..

Selve støvlen er bevaret i den funktionelle fatning, som vi har lært den at kende gennem 2014. Det vil sige at overdelen stadig er udviklet med det bløde Hybridtouch materiale, som altså er udstyret med de fem Lethal Zones, som hver spiller deres rolle i din omgang med bolden.

Hertil har adidas også tilføjet den innovative Control Frame, som er udviklet for at tilføre et ekstra element til grebet i bolden. Således har adidas udviklet materialet for at levere øget greb i sålen. Oven i det har de valgt at designe den med et transparent look, som giver en ekstra dimension til den nye Predator Instinct.

Gå ud og tag kontrol over kampen med den nye Predator Instinct.

ALT_TAG

Det nye design på Predator Instinct lover rigtig fint og når adidas lige er kommet over deres Bayern München fascination, så kan vi slet ikke vente med at se, hvad der ellers ligger i gemmerne til os. Hvad mener du om designet? Er det et hit eller et miss?