PUMA lancerer episk head-to-head evoPOWER 1.2-video

I forbindelse med lanceringen af deres nye evoPOWER 1.2 har PUMA lavet en lækker video med to af deres mest centrale profiler i centrum - det er Balotelli mod Fabregas; Power mod præcision. Head to head.

Hvad gør man, når man lancerer en ny fodboldstøvle med fokus på både POWER og ACCURACY? Jamen så finder man da lige to af sine største profiler frem, smækker dem i en PUMA evoPOWER 1.2 og giver dem fri leg med bolden. Og nå ja, så er det en perfekt optakt til aftenens Capital One Cup-opgør mellem Chelsea og Liverpool, hvor vi sagtens kunne tænkes at se Balotelli og Cesc gå head-to-head.

I den nye film fra PUMA får de to Premier League-stjerner lov til at teste de nye evoPOWER - Balotelli slår sig fast på kraft, mens Cesc vælger præcision, og d'herrer indser hurtigt, at de er alt for gode til bare at have en simpel mur. Så hvorfor ikke bare lave 10 gange så stor en mur? Naturligvis.

Forudbestil din PUMA evoPOWER 1.2 lige her - kun 1.279,- kr.

Dette viser sig dog heller ikke som noget problem, da både Cesc og Balotelli uden problemer benytter evoPOWER 1.2s nye egenskaber til at få både ultraskarp præcision takket være accuFOAM og GripTex-teknologierne samt masser af power grundet den fleksible PEBAX-sål med Gradual Stability Frame-teknologien inkorporeret.

EvoPOWER 1.2 er nemlig bygget ud fra konceptet om, at det hårdeste spark kommer, når man bøjer tæerne lidt indad. Det har PUMA arbejdet for at lave en overdel og sål der kan tillade, så evoPOWER fjerner alle hindringer for at frembringe et rent, hårdt spark på en naturlig måde.

Samtidig har de omstruktureret deres accuFOAM-teknologi, så den nu ikke længere er små puder på vristen, men faktisk ligger som en mesh-struktur under overdelen, der sørger for at alle de små knolde på foden bliver udlignet, så der skabes en mere plan overflade før større præcision.

Forudbestil din PUMA evoPOWER 1.2 lige her - kun 1.279,- kr.

Hvem trækker det længste strå i aften, når Balotelli og Cesc Fabregas - og hvad ville du vælge, hvis du fik evoPOWER 1.2 på fødderne? Power eller accuracy? Valget af dit. Del dine tanker med os herunder.