Unisport WebTV: Anmeldelse af adidas F50 adizero Haters

Er du god nok, har du masser af haters - og det ved Joltter alt om. Derfor var det også det mest naturlige i verden, at vi smed vores finske troldmand i den nye adidas F50 adizero for at køre den en tur igennem anmeldermaskineriet.

"De hader dine skinnende nye støvler. De hader dem fordi de ville ønske de havde dem på." Sådan lyder adidas' mantra for deres nye F50 adizero, som har smadret ind på scenen med alle sejl sat. Der skal attitude på drengen - og meget naturligvis bringer det nogle haters med sig.

Giv dine haters tørt på med adidas F50 adizero - bestil den her til blot 1.519,- kr.

Vanen tro kunne vi dog ikke dy os for at hive de nye adidas F50 adizero med på banen og teste dem - og da vores venner fra adidas allerede inden lanceringen havde hooket os op med et par blackoutede teststøvler af den nye adizero var sagen klar. Skidt med at januarregnen silede - vi skulle ud og teste den nye fodboldstøvle!

Og testet blev den da også - og faktisk er Joltter ganske positiv over den nye adizero. Flest roser trækker den nye, one-piece overdel af Hybridtouch, som nok skal spilles til, men herefter bliver utroligt blød og smidig.

Samtidig bliver der også smidt en masse kærlighed efter den nye ydersål, som adidas har skævet til sprintersko for at kreere og dermed skabe en større flade for adizeroen at gribe med - netop det faktum, at man konstant har et par knopper i jorden uanset hvor i fodens rul man er, høster point hos Joltter...

Og nå ja, så er der jo de omtalte tre knopper i hælen af adizero. There Will Be Haters, og om Joltter melder sig for eller imod introduktion af så relativt få knopper under hælen af sin F50 kan du se i afsnittet herover. Har F50 fart nok i fødderne til Joltter, så han kan blive ved med at have succes på banen og vise sine haters at de tager fejl? Check videoen ud og se det selv...

Forudbestil din nye adidas F50 adizero fodboldstøvler her - kun 1.519,- kr.

ALT_TAG

Er den nye adidas F50 adizero noget for dig - og kan du klare den medfølgende opmærksomhed det giver, at have et par adizero Haters på fødderne? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.