Skil dig ud på banen med nye farver til PUMA evoSPEED 1.3

I lørdags sendte PUMA to nye varianter af deres evoSPEED på gaden. Den ene som en signaturstøvle til Sergio Agüero og den anden som en hyldest til African Cup of Nations. Nu sender de så en variant ud til alle os andre som ikke er Agüero og som ikke skal spille med i de afrikanske mesterskaber. Det her er evoSPEED Pink/Hvid/Navy.

Det er ikke fordi at evoSPEED ikke har haft sin tid under rampelyset siden opdateringen kom sidste år. Men der skal selvfølgelig ikke gøres forskel på sine børn, så når PUMA leverer en ny generation af evoPOWER, så er det mindste PUMA kan gøre, at støtte op med en farveiodatering. Og det har de så gjort med denne nye evoSPEED.

Igen har PUMA leveret skarpe farver til evoSPEED. Find den her.

Teknisk er der intet nyt under solen. PUMA’s letvægter er stadig fortaler for det lette, fleksible og komfortable. Tre elementer som har drevet evoSPEED siden den første generation kom på gaden i 2012. Hvad der dog er nyt, er den iøjnefaldende farve, som vil få Agüero, Falcäo og resten af evoSPEED teamet til at skille sig ud:

“Jeg er stor fan af evoSPEED og jeg er vild med den nye farvevariant. Den vil helt sikkert skille sig ud.”, siger Agüero om de nye farver ig Reus følger op: “Det er altid fedt at have støvler, som ser godt ud og jeg synes PUMA har gjort et rigtig godt job med den her variant.”

Hvis du heller ikke kan få nok af evoSPEED. Så find de seneste farver her.

Selvom design har vist sig at spille en helt central rolle i moderne fodboldstøvler, så udgør det selvfølgelig ikke det hele. Med evoSPEED har PUMA dog skabt en fodboldstøvle, der garanterer at levere på topniveau. Som Falcão beskriver det:

“Det vigtigste i en fodboldstøvle for mig er komfort. Materialet skal tillade dig et godt touch på bolden. Den skal være let og knopperne skal give dig et godt greb i banen og materialet skal holde sig på samme niveau ligegyldigt vejrforholdene. evoSPEED har alle de her kvaliteter. Det er virkelig en god fodboldstøvle.”, vurderer Falcão.

Hvis du ligesom Agüero, Reus og Falcão er vild med evoSPEED. Så find dem her.

Farveopdateringen af den nye evoSPEED 1.3 skiller sig i den grad ud og der er ingen tvivl om at den vil levere kvalitet til nogle af verdens bedste angribere. Er du iblandt den gruppe?