Adidas lancerer There Will Be Haters-kampagne med awesome video

Med succes følger haters. Sådan har det altid været og sådan vil det altid være. Adidas sparker gang i en ny, sprød kampagne med en vild film, hvor Benzema, Bale, Suarez og James konfronterer deres haters. Hvorfor skulle de holde dig nede? Lad dem bare komme an...

Med adidas nyeste kampagne er der lagt i kakkelovnen til masser af attitude fra De Tre Striber. Med titlen #ThereWillBeHaters har adidas taget et opgør med alle de haters, der følger med succesfulde fodboldspillere.De vil altid være der - og faktisk er det lige før at det er et kompliment at have mange haters.

I en film, der bl.a. har Gareth Bale, Karim Benzema, James Rodriguez og Luis Suarez på rollelisten, ser man hvordan de fire fodboldstjerner nyder at de er nået til tops - bl.a. med Gareth Bale, der slikker sol på i en pool, der har samme form som hans fingre når han fejrer et mål. Og nå ja, poolen ligger ved hans hjerteformede hus på hans hjerteformede ø... Stille og roligt.

Køb din nye adidas F50 adizero her - kun 1.519,- kr.

Budskaber er dog ikke hvor awesome Gareth Bale er, men at man altid vil have haters, når man har succes. De har dig, fordi du gør det godt på banen. De hader dig, fordi du har de fedeste nye fodboldstøvler på fødderne. Og de hader dig, fordi de ikke er dig. Og hvorfor skulle det holde dig tilbage? Løft panden, se dine haters i øjnene - og gå så ud og vær endnu bedre. Bring. On. The hate.

Luk munden på dine haters med adidas' nyeste fodboldstøvler - køb dem her!

Videoen har naturligvis fokus på de splinternye adidas F50 adizero, som er seneste generation af den lækre letvægter - men vi får naturligvis også et kig til resten af adidas' opdaterede farver på Predator Instinct, adidas 11pro og adidas Nitrocharge 1.0.

ALT_TAG

Hvad synes du om den nye #ThereWillBeHaters-kampagne, og er den nye adidas f50 adizero noget for dig? Del meget gerne dine tanker med os herunder.