Ny generation af PUMA evoPOWER 1.2 med masser af slagkraft

For præcis 11 dage siden teasede PUMA med en ny generation af deres evoPOWER med deres karakteristiske camouflage design. Nu er det er så blevet tid til at præsentere den nye evoPOWER 1.2. I en kombination af marineblå og pink baner PUMA vejen for den nye generation af deres slagkraftige fodboldstøvle. Bliv klogere på den her.

Grundstenene er sådan set de samme. Det er stadig visionen om at øge kraften og præcisionen i dit spark og dine afleveringer, som driver det teknologiske grundlag. Men som ved alt andet i denne verden, så er der altid plads til forbedringer. Dels fordi vi sjældent rammer bulls eye i første forsøg, men også fordi verden udvikler sig. PUMA har derfor været på overarbejde for at finde ud af, hvordan de kunne skabe en ny og forbedret generation af deres innovative evoPOWER.

Start din sæson med den nye PUMA evoPOWER 1.2. Find den her

Gennem samtaler med en lang række fodboldspillere, professionelle som amatører, og gennem observation, test og eksperimenter har PUMA således fundet frem til en formel, der i endnu større grad leverer den kraft, som siden januar 2014 har været et helt centralt element hos evoPOWER. Det har resulteret i en række modificerede og tilføjede elementer, først og fremmest i overdelen.

Således søger PUMA blandt andet at forbedre grebet i bolden, særligt under våde vejrforhold, med GripTex printet, som løber hele vejen langs vristen og indersiden. Tanken er således at materialet skal skal øge spillerens boldkontrol og dermed også præcisionen i afleveringer og spark. Det er samtidig hjulpet på vej af PUMA’s unikke AccuFoam elementer, som i denne nye generation har fået en opdateret rolle i både form og placering. AccuFoam er skabt for at give en renere sparkeflade ved at udligne fodens uligheder.

Hvis du var vild med den første evoPOWER så vil du elske 1.2 versionen. Find den her.

To elementer som PUMA har valgt ikke at røre ved er den bløde AdapLite overdel, som er udviklet til strække sig på langs og holde sin form på tværs. Kombineret med den smarte Gradual Stability Frame sål, har PUMA skabt muligheden for at foden kan strække sig i sin helt naturlige form og dermed fremme den barfodslignende oplevelse. PUMA har dog givet overdelen en ny og blødere finish end den første generation, hvilket absolut giver fodboldstøvlen lidt ekstra point i forhold til komfort.

Den nye generation er helt sikkert kommet ud med skarpe forbedringer og det er absolut også noget, som en af evoPOWERs helt store ambassadører er enig med os i: “Præcision udgør fundamentet for mig spil. Det er utrolig vigtigt for en midtbanespiller, både når man aflevere og sparker. Jeg er vild med de forbedringer som er lavet til den nye evoPOWER, som har øget fokus på både præcision og kraft.”, siger Cesc Fabregas om den nye generation.

Gør som Fabregas og øg din præcision og skudkraft med evoPOWER 1.2. Find den her..

PUMA præsenterede første gang verden for evoPOWER for et år siden og det tog ikke lang tid for deres nye silo at finde sin plads på markedet. Nu er PUMA klar med en helt ny og slagkraftig generation af deres evoPOWER. Vi kan ikke få hænderne ned. Hvad med dig?