Weekendens støvlespots: Nyheder fra adidas, PUMA og Nike

Vi skal lige love for at der er fart på i øjeblikket. Det regner jo nærmeste med nye fodboldstøvler. Det ser i den grad ud til at adidas varmer op til deres første 4-silo opdatering i 2015. De er dog langt fra de eneste som melder sig ind i kampen. Se med her..

Sergio Agüero (Manchester City) - PUMA evoSPEED 1.3 Tricks Agüero Det startede med Balotelli, så kom Reus, så Fabregas og nu kom turen så til Agüero. I weekenden trak den argentinske bomber i sine første signaturstøvler. Det var dog ikke meget succes de gav ham. Han måtte forlade banen målløs og med et nederlag på 2-0. Agüero er dog nok stadig stolt over at have spillet i sine helt egne evoSPEED Tricks.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Superfly CR7 Rare Gold Anderledes succesfuldt gik det for den nykårede Ballon d’Or vinder, Cristiano Ronaldo, som for anden gang var hoppet i sine nyeste signaturstøvler. Her bidrog han til en sejr på 0-3 med to scoringer. Så udover at Cristianos nye fodboldstøvler bærer rundt på små diamanter, så er han nok fint tilfreds med sine “Ballon d’Or” fodboldstøvler.

Gareth Bale (Real Madrid) - adidas adizero f50 (nye generation) Vi har efterhånden set den på fødderne af en del f50 stjerner og vi går vel egentlig bare og venter på at det skal blive helt officielt. I weekenden var Gareth Bale i hvert fald ikke genert til at vise sine f50 adizero frem. Og de fik oven i købet lidt ekstra tid under rampelyset da han scorede til 0-2.

Karim Benzema (Real Madrid) - adidas adizero f50 (ny generation) Også Benzema havde fået grønt lys til at hoppe i, hvad der altså ligner en ny generation af f50 adizero. Vi glæder os sindssygt meget til at dykke dybere ned i den og se, hvad den nye generation rent faktisk bringer til spillet. Men som det ser ud lige nu, værner adidas over deres hemmeligheder lidt endnu. Hvad er dine tanker omkring støvlen?

Martin Demichelis (Manchester City) - adidas 11pro (Ny farve?) I weekendens kamp mellem Manchester CIty og Arsenal skete der lidt mere end Agüeros signaturstøvler. Vi har både set at adidas tilsyneladende både er på vej med en ny f50 og nye farver til Predator Instinct. Derfor er der grund til at tro at Demichelis’ valg af de nye farver på hans 11pro ikke er hans eget, men en ny farveopdatering fra adidas. Vi kan i hvert fald erkende at farvekombinationen lægger sig utrolig tæt op af deres første farveopdatering til 11pro i 2014.

Aron Ramsey (Arsenal) - New Balance (prototype) Og mens adidas, PUMA og Nike alle har travlt med at komme ud med deres nyheder, så ser New Balance ud til at tage det helt roligt. De tager et skridt af gangen. Vi har både set deres prototype i en blackout og whiteout, men nu ser det ud til at New Balance så småt er klar til at smide farver på deres kommende flagskib. I hvert fald var Aron Ramsey hoppet i et par hvide fodboldstøvler med en tilføjet rød sål og røde snørebånd. Det bliver spændende at se det endelige resultat.

Neymar Jr. (FC Barcelona) - Nike Hypervenom (Ny generation?) Og det bliver også ekstremt spændende at se det endelige resultat af det her. En blackoutet støvle, som vi før har set Lewandowski træne i og nu også Neymar. Baseret på de to kunne meget tyde på at Nike er klar til at lancere en ny generation af Hypervenom. Og det bliver tilsyneladende med Dynamic Fit Collar. Værd er det også lige at bemærke at Mathieu i baggrunden spiller i Tiempo Legend V. Er det bare en træningsstøvle er han på vej til et mærkeskifte?

Alex Song (West Ham United) - Pantofola D’Oro Lazzarini Sort/Hvid Apropos mærkeskifte så har vi naturligvis også et par stykker af dem med her. Og her har vi ingen andre end Alex Song. Efter at have holdt sig lidt på måtten i et par weekenden så var han i weekenden igen klar til at gøre lidt opmærksom på sig selv. Song var nemlig trukket i et par Pantofola D’Oro i sort og hvid. En klassisk fodboldstøvle lavet på traditionelt italiensk håndværk. Er det her hans nye sponsor?

Keylor Navas (Real Madrid) - PUMA evoPOWER Grøn/Hvid Keylor Navas var i midtugen i aktion da Real Madrid måtte se sig slået ud af Copa del Rey. Vi kunne ikke lade være med at bemærke at Navas nu optrådte med et par evoPOWER. Han har tidligere rumsteret med både evoSPEED, CTR360 Maestri og Magista Obra. Nu ser det ud til at han prøver kræfterne af med evoPOWER. Hvad ville du vælge?.

Bader Al Almotowaa (Kuwait) - Nike Mercurial Vapor VIII CR7 Vi slutter denne uges støvlespot af med en lille klassiker. Asia Cup er godt i gang og her optræder Kuwait blandt andet med Bader Al Almotowaa på holdet. Og det er vi ret tilfredse med herinde for så kunne vi få fornøjelsen af at få et gensyn med et par af Cristiano Ronaldos tidligere signaturstøvler. Nemlig fra 8. generation af Mercurial Vapor. Hvilken af CR7 signaturstøvlerne betragter du som den fedeste?

Man skal holde tunge lige i munden for at kunne følge med i alle de nye ting der sker i øjeblikket. Vi hjælper lidt til med at give dig overblikket i denne uges støvlespot. Hvilken støvle glæder du dig allermest til at se mere til?