Unisport WebTV: Unboxing af PUMA evoSPEED Tricks Agüero

I morges præsenterede PUMA deres sidste signaturstøvle i denne omgang. En hyldest til Sergio Agüero. Da støvlerne landede på vores adresse skulle vi selvfølgelig tage et kig på dem. Men tingene forløb ikke helt som de plejer.

PUMA har gjort meget ud af at omfavne hver spillers personlighed i hver signaturstøvle de har præsenteret gennem de sidste 3 måneder. Derfor har designteamet sat sig ned med både Balotelli, Reus, Fabregas og sidst Agüero og haft nogle personlige samtaler. Det har så resulteret i en række personlige elementer, som har fungeret som grundlag for designet.

Du kan finde de nye PUMA evoSPEED Tricks Aguero lige her - kun 1.899,00,-

I Agüeros tilfælde udgjorde tre ting fundamentet for hans ønske om designet: Hans barndomsklub Independiente, hans venner og familie og hans kærlighed til hunde. Vi kunne hverken bringe Independiente eller Agüeros familie ind i vores studie, så hvad var der tilbage? Jep. Vi inviterede vores egen lille kontorhund ned for at lave vores unboxing.

Agüero får allerede fornøjelsen af at spille i sin helt egen signaturstøvle i morgen når Macnehster City får besøg af Arsenal og det ville da være en helt okay kamp, at sætte sit helt personlige præg på. Lidt ligesom vi fik sat vores personlige præg på denne unboxing.

Få fingrene i de nye PUMA evoSPEED Tricks Aguero lige her - kun 1.899,00,-

ALT_TAG

Ligesom de andre signaturstøvler komme disse evoSPEED Tricks Agüero også som en Limited Edition. Hvad synes du om hans Rød/Hvid evoSPEED Tricks?