PUMA kickstarter ACN med ny evoSPEED 1.3 Africa

I dag starter den 30. udgave af African Nations Cup. En turnering som PUMA har et særligt forhold til. PUMA har nemlig altid haft gode relationer til de afrikanske lande og alene ved denne turnering er PUMA tøjsponsor for hele 7 ud af de 16 deltagende lande. For at sætte deres helt personlige præg på turneringen har PUMA i dag præsenteret en helt Limited Edition af en afrikansk inspireret evoSPEED 1.3.

Det er hverken første eller sidste gang at evoSPEED bliver udsat for denne slags unikke design tiltag. Faktisk har PUMA adskillige gange brugt evoSPEED som genstand for at hylde deres kreativitet. Som de gjorde det ved deres eksklusive samarbejde med en række trendy modemærker, eller ved Project Pink og senest med signaturstøvler til både Reus og Agüero. I denne omgang er de kreative kræfter så brugt på en hyldest til African Nations Cup.

Hyld Africa Cup of Nations med PUMA evoSPEED 1.3 Africa lige her - kun 1.999,00,-

Turneringen skulle oprindeligt afholdes i Marokko, som dog trak sig med frygt for spredningen af den epidemiske Ebola virus. Det betød også at det marokkanske landshold ikke kunne stille op, men PUMA har alligevel sørget for at Marokko er repræsenteret ved turneringen. For det oprindelige værtsland har nemlig været inspirationskilden til designet.

Denne evoSPEED udkommer blot i 1.666 par på verdensplan og det er der en helt klar forklaring på. 1666 var nemlig året hvor Marokko blev med Alaouite dynastiet, som til den dag i dag stadig repræsenterer den royale familie i Marokko. En rimelig imponerende stime, må man sige.

Du kan købe de nye PUMA evoSPEED 1.3 Africa allerede nu - kun 1.999,00,-

Farverne og grafikken er hentet fra marokkansk og generel afrikansk kultur. Det er et design som stærkt repræsenterer kontinentets natur og kunst, som er så særligt karakteristisk hos afrikanerne. Det har også fået PUMA til at fjerne den karakteristiske formstrbe, som traditionelt sidder på ydersiden af evoSPEED. Til gengæld er et lille PUMA logo tilføjet på ydersiden, for at give det et lille twist.

Rent teknisk er denne evoSPEED 1.3 Africa i næsten samme fatning som sine kolleger. Eneste forskel er at Everfit-Cage igen har fundet vej på indersiden af overdelen og samtidig er placeret hele vejen rundt på overdelen. Herudover er det stadig den fleksible Duoflex sål, som udgør fundamentet på denne letvægtsstøvle, der altså vil blive brugt af afrikanske spillere under hele turneringen.

Varm op til Africa Cup of Nationas med PUMA evoSPEED 1.3 Africa - kun 1.999,00,-

Den nye evoSPEED 1.3 er endnu engang blevet genstand for PUMA’s kreative visioner og denne gang er inspirationen hentet fra Afrika og African Nations Cup. Og selvom designet hylder Marokko, det originale værtsland, så er den stadig turneringen værdig. Eller hvad? Hvad siger du?