PUMA giver Agüero sin helt personlige evoSPEED Tricks

Så er cirklen afsluttet. Tre af PUMA’s hotteste navne er indenfor de seneste måneder blevet hyldet med deres helt personlige signaturstøvle og nu er turen kommet til Premier Leagues og PUMA’s måske hotteste navn i øjeblikket: Sergio ‘kun’ Agüero. Lær ham og hans nye fodboldstøvler at kende her.

Hos Balotelli var det en medaljon fra hans mormor, med Reus var det kampen mod kræftramte familier, for Fabregas handlede det om ydmyghed og hos ‘kun’ Agüero er det familien og hunde. Hvert design af PUMA’s fire signaturstøvler er bygget op omkring nogle helt centrale elementer, som netop gør støvlen til noget helt personligt for hver spiller.

Du kan finde de nye PUMA evoSPEED Tricks Aguero lige her - kun 1.899,00,-

Farverne har naturligvis udgjort en central rolle, hvor Balotellis kom i de italienske farver, Reus og Fabregas’ i deres nuværende klubs farver, så ytrede Agüero et ønske om at få sine signaturstøvler designet i farverne på hans barndomsklub i Argentina, Independiente, hvor han startede i som 9-årig. Det var også her at Agüero fik sin professionelle debut, da han i en alder af blot 15 år, blev landets yngste spiller til at optræde i 1. division. Og ja, resten er jo historie.

Udover farverne var der tre yderlige ting, som Agüero havde et ønske om at tilføje til designet. Hans kælenavn ‘kun’ skulle indgå og så ville han også gerne udtrykke sin store kærlighed til hunde. Om han lige havde forestillet sig en så bidsk hund, som denne ved vi ikke, men det udtrykker vel ret klart, hvordan Agüero har været over for sine modstandere i denne sæson…

Du kan allerede købe de nye PUMA evoSPEED Tricks Aguero lige her - kun 1.899,00,-

Det tredje og sidste element var Agüeros venner og familie, som står ham så tæt. Det har PUMA så inddraget ved at tilføje alle de navne på hans elskede langs PUMA logoet. De tæller alt fra hans søn Benjamin til hans mor og far til hans tætteste venner.

Selve denne evoSPEED er mere eller mindre som vi kender. Et par elementer er blevet udeladt. For eksempel har PUMA ikke belagt overdelen med deres GripTex teknologi, ligesom de heller ikke har placeret deres Everfit-Cage omkring midterfoden.

De nye PUMA evoSPEED Tricks Aguero kan allerede købes nu - kun 1.899,00,-

Agüero forventes at møde op i storkampen søndag eftermiddag mellem Manchester City og Arsenal i sine nye signaturstøvler og det vil formentlig også blive sidste gang, ligesom det har været tilfældet hos både Balotelli og Fabregas (Reus nåede slet ikke at spille i dem).

ALT_TAG

Ligesom de øvrige signaturstøvler vil Agüero’s også udkomme i et begrænset antal, så hvis du er vild med Agüero eller bare vild med designet, så skal du ikke bruge alt for lang tid på at tænke over det.