Bayern München-spillere i kommende Nike og adidas støvler

Vinterpausen og de medfølgende træningslejre for de tyske Bundesliga-klubber plejer altid at betyde et par gedigne støvlespots - og de sidste par dage er vi da også blevet nærmest bombarderet med spots af nye, kommende fodboldstøvler. Få overblikket her.

Robert Lewandowski (Bayern München) - Nike prototype Den polske angriber trænede både i går og i dag i et par mystiske, blackoutede Nike fodboldstøvler med en høj Dynamic Fit Collar - eller, det er hvert fald hvad det ligner. Lewandowskis støvler ligner dog hverken en Magista Obra eller en Mercurial Superfly, og da han normalt spiller i Hypervenom er det måske ikke et helt dumt bud...

Pepe Reina (Bayern München) - adidas Predator Instinct Rød/Blå De er gode ved os, Bayern-spillerne for tiden. Således spillede de træningskamp i går aftes, hvor målmand Pepe Reina var hoppet i en ny farve af adidas Predator - og man må bare sige, at den matcher FC Bayern-farverne ret godt.

David Alaba (Bayern München) - adidas F50 adizero Rød/Hvid En anden spiller, der ikke kunne holde fødderne fra sine nye fodboldstøvler, er østrigske David Alaba, der testede den kommende F50 adizero model. Efter alt at dømme kan vi forvente en ny overdel og et splinternyt knopsystem - og, vent, er det tre knopper under hælen på Alabas fodboldstøvler...?

Holger Badstuber (Bayern München) - adidas Predator Instinct Blå/Rød Pepe Reina var ikke alene om at have en ny farve af Predator Instinct på - om ikke andet havde hverken han eller Holger Badstuber fået memoet om, at de liiige skulle vente lidt endnu med at bruge den nye farve. Badstuber chillede ret meget til træning, og var ikke bange for at vise sin Predator frem. Tak skal du have, Holger!

Bastian Schweinsteiger (Bayern München) - adidas F50 adizero Rød/Hvid Troede du det var slut med Bayern? Nej nej - det sørger Bastian Schweinsteiger for, da han også var hoppet i den nye F50 adizero til træning. Schweini giver os også et interessant kig til hvad der ligner enten en specialsyet fodboldstøvle eller en læderoverdel... Der er ikke længe til vi kan løfte sløret for den næste adizero, så hold jer vågne!

Christoph Kramer (Borussia Mönchengladbach) - adidas 11pro Hvid/Blå Custom Hr. Kramer har også givet os det første kig på hvad der meget vel kunne være en ny farve af adidas 11pro i Hvid/Blå. I alle fald trænede tyskeren lystigt i den moderne klassiker for Gladbach - og den skarpe spotter bemærker måske også, at Kramer har fået speciallavet overdelen på sin nye 11pro med ekstra syninger, der minder om 11pro II. Det har sine fordele at være professionel!

Gareth Bale (Real Madrid) - adidas F50 adizero Hvid/Sølv Sidste uge så vi Gareth Bale træne i en hvid udgave af den kommende F50, som Alaba, Schweinsteiger og alle de andre benytter - og noget kunne altså tyde på, at der en speciel farve dedikeret til Gareth Bale, som han allerede nu er begyndt at teste af...

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial CR7 Rare Gold Det var dog ikke kun Gareth Bale, der testede sine nye støvler til træning - Ballon d'Or 2014-vinderen Ronaldo havde naturligvis også sine nye CR7 Rare Gold-støvler på, som blev håndbygget til portugiseren, da han vandt titlen som verdens bedste fodboldspiller for tredje gang. Vi forventer, at CR7 viser støvlerne frem i kamp mod Atletico Madrid.

Hvad synes du om de mange nye støvler, vi har fået et smugkig på de sidste par dage - glæder du dig til at se mere, og hvilken støvle er du mest spændt på at se offentliggjort? Del dine tanker med os i boksen herunder.