Føl dig fri som en fugl og let som en fjer: Nike Revolution Jacket

Nike har et konstant blik fodboldspillet og de er altid på udkig efter forbedringer. Det er ofte de små detaljer der gør forskellen og derfor kan status quo aldrig være godt nok. Nu har Nike endnu engang stillet spørgsmålstegn ved deres træningstøj og løftet det til et nyt niveau. Tag med os når vi ser på Nikes nye Revolution Jacket.

I den seneste tid har vi set, hvordan Nike har haft stor fokus på designet ved at løfte spillernes motivation gennem iøjnefaldende visualitet. Nu har Nike imidlertid flyttet deres kræfter over på teknologi-delen og udviklet en træningsjakke, som leverer et af de mest komfortable oplevelser til dato.

Du kan finde de forskellige farver af Nikes Revolution Jacket lige her - kun 764,00,-

Nikes Revolution Jacket er netop resultatet af, at man som fodboldspiller i dag skal kunne bevæge sig med størst mulig frihed og intuitivitet. Det kræver tøj, som ikke bare ser godt ud, men som også sidder nærmest skræddersyet på kroppen. Derfor har Nike lyttet til en lang række af deres topatleter, studeret dem, studeret deres bevægelser og herudfra udviklet Revolution Jacket, som Nike vel nok betragter som det bedste bud på en træningsjakke til fodbold i dag.

Teknologierne bag jakken er altså udviklet på baggrund af to hovedområder: Bevægelse og komfort. Og vi kan vel også sige at det ene element forstærker det andet. Jo mere naturligt du kan bevæge dig, jo større komfort vil du føle. Derfor har Nike søgt inspiration flere steder fra. Blandt andet har golfverdenenn leveret nyttige pointer efter at Nike Golf for nyligt designede en jakke, som sikrede golfspillere en mere naturlig bevægelse når de svinger golfkøllen.

Optimer din træning med den nye Revolution Jacket fra Nike - kun 764,00,-

Blandt andet er syningerne omkring armen og op til skuldrene blevet omstruktureret og delvist elimineret, så jakken følger den anatomiske overgang mere naturligt. Dette giver en større mobilitet ved at gøre skulderpartiet mere uafhængigt og i stand til at bevæge sig mere frit. En teknologi som Nike kalder Hyper-adap, for sin store evne til at lade jakken tilpasse sig kroppens naturlige bevægelser.

Det afhjælper også et mere naturligt fit, som Nike har forstærket ved at benytte sig af letvægtsmaterialer og et strækbart mesh omkring ryg, skulder og øvre arme. Det er også en teknik vi kender fra andet træningstøj, som deres Flash Top T-shirts og Strike Tech bukser. Resultatet? Nikes letteste træningsjakke nogensinde. Og den leverer i bund og grund en 360 graders bevægelsesfrihed uden nogen former for distraktioner.

Den nye Revolution Jacket fra Nike kommer i forskellige farver. Find dem her - kun 764,00,-

Vi ved at Nike er besatte af de små detaljer og denne Revolution Jacket er absolut ikke resultatet af andet. For eksempel har man varmebehandlet foringen i jakken for at nedskære antallet af syninger og dermed skære så meget vægt af som muligt. Selv kraven er særligt udviklet for at passe til en fodboldspillers bevægelser, så den ikke generer. Jep, Nike er besatte af detaljerne.

Det er dog ofte detaljerne der gør forskellen, hvad enten det er fysisk eller mentalt, på succes og fiasko. Og selvom om denne Revolution Jacket er eksempel på, hvad Nike er nået på den teknologiske front, så har Nike slet ikke gået på kompromis med designet, som i høj grad også spiller en rolle i denne jakke. Nike har nemlig overtrukket jakkens mesh med en PU belægning som giver dette unikke transparente look i bedste “Shine Through”-stil.

Revolution Jacket er Nikes letteste træningsjakke til dato. Find den her - kun 764,00,-

ALT_TAG

Der er ingen tvivl om at Nike har skabt en træningsjakke der skiller sig ud både på design og teknologi. Og meget tyder på at det endelig er slut med at spille i ubehagelige, tunge og klodsede træningsjakker. Vi tager i hvert fald imod jakkerne med stor glæde.