Nike præsenterer ny træningsjakke: Revolution Jacket

Vi kender alle sammen følelsen. Vi løber rundt på træningsbanen, men føler os ikke helt tilpas med den træningsjakke vi har på. Den tillader ikke helt de frie og naturlige bevægelser. Vi smider jakken, men så begynder vi at fryse. Vi tager en lidt større jakke på, for at kunne bevæge os bedre, men nu er det bare helt kluntet. Nike er klar til at fri os fra besværlighederne. De præsenterer: Revolution Jacket.

I takt med at spillet er blevet hurtigere og mere komplekst, er det også blevet mere krævende. Det betyder at spillerne skal yde endnu mere, på et endnu højere niveau, i endnu længere tid. Det er derfor blevet Nikes fineste opgave at sørge for at deres spillere kan træde ind på banen, hvad enten det er træning eller kamp, med den størst mulige følelse af komfort og behag.

Nikes nye Revolution Jacket kan købes fra 15. januar 2015.

Det kommer derfor ikke som nogen stor overraskelse at Nike nu igen forsøger at løfte spillernes præstation med en ny træningsjakke, som skal gøre det mere behageligt for spillere at løbe rundt på træningsbanen. Nike kalder jakken Revolution Jacket og udover at have hentet feedback fra nogle af de største fodboldspillere, så har Nikes design team også hentet helt central indsigt fra deres kollegaer i afdelingen for Golf, som for nyligt designede en jakke der tillader golfspillere et mere naturligt sving.

Jakken er derfor først og fremmest udviklet med fokus på at kunne bevæge sig så frit og naturligt som muligt, uden at føle sig begrænset på nogen måder. Peter Hoppins, som er Design Director i Nike Football var en af tovholderne til projektet og han forklarer: “Vi ville gerne eliminere det kompromis som vi så på træningsbanerne. Spillere der bar for store størrelser så de ikke følte sig begrænset eller helt undlod at spille med jakke fordi de ikke kunne lide den ekstra vægt og kluntede look.”

Derfor er denne Revolution Jacket udviklet med letvægt for øje, blandt andet ved at fjerne så mange syninger som muligt. Samtidig opnår jakken via DRI-FIT sin åndbarhed, ligesom den er lavet med et fint mesh, overtrukket med en gennemsigtig PU belægning. Vi er overbeviste om at Nikes nye Revolution Jacket, nok skal blive et hit på træningsbanerne.

Hold øje på siden i morgen hvor du kan købe Nikes nye Revolution Jacket.

ALT_TAG

Vi kommer til at tage et meget nærmere kig på Nikes nye Revolution Jacket, for der er ingen tvivl om at Nike har ramt noget interessant her. Hvad tænker du om tiltaget? Er det noget som du kunne få brug for på træningsbanen?