I Belgien har de i øjeblikket et væld gode fodboldspillere at vælge imellem. Mange forudser ligefrem at det belgiske landshold kan gå ind og drille toppen af international fodbold i den nære fremtid. Blandt denne talentfulde gruppe af spillere finder vi blandt andre Radja Nainggolan, som til daglig slår sine vinger ud for AS Roma. Vi var så heldige at møde ham til en lille snak om alt og ingenting.

Radja Nainggolan kom til Roma i starten af 2014 på en lejeaftale fra Cagliari. I sommeren 2014 skrev han så under på en permanent aftale med hovedstadsklubben. Desværre for ham, så Marc Wilmots ikke lige så stort potentiale i Nainggolan som Rudi Garcia. Han blev nemlig kun indkaldt som standby til landsholdets VM trup.

Vores lille snak med Nainggolan handlede dog ikke så meget om disse ting, men mere om hans forhold til sine fodboldstøvler og ikke mindst til det at være professionel fodboldspiller. I denne sammenhæng fortalte Nainggolan os blandt andet at han altid har spiller i Nike Mercurial og at han gør det fordi han finder størst komfort i denne støvle. I øjeblikket løber han rundt i den seneste kollektion fra Nike som går under navnet Shine Through.

Du kan finde NIke Mercurial Vapor Shine Through lige her - kun 1.484,00,-

Det er tydeligt at Nainggolan spiller fodbold og elsker at gøre det. Han forklarer blandt andet også at hans motivation for at møde op på træningsbanen om morgenen kommer helt naturligt. Ja, det er vel næsten som om han finder spørgsmålet overflødigt. I hvert fald ser han ingen grund til ikke at være motiveret, når man gør det man elsker. Og vi kan vel egentlig ikke fortænke ham i det.

Hvis du så videoen med helt skarpe øjne, vil du også bemærke at Nainggolan blandt andet bærer rundt på den nyeste Revolution træningsjakke. Jakken er udviklet med et skarpt blik på dagens fodboldspillere og de kompetencer som spillet kræver af dem i dag. Du kan læse meget mere om den her.

Kan du lide den? Det kunne Nainggolan også og du kan finde den lige her.

ALT_TAG

Du kan se vores lille snak med Radja Nainggolan, da han var til en photoshoot med Nike og Roma. Kan du relatere dig til ham?