Nike sneakers når det er bedst: Nike Air Max 1 Ultra Moire

Historien om Nike Air Max går mange år tilbage og er blandt Nikes mest stolte. Den er blevet fortalt igen og igen - ikke mindst fordi at Nike har formået at refortolke den ikoniske sneaker/løbesko et utal af gange. Nu er de på banen igen og har skrevet et nyt kapitel i den uendelige fortælling om Nike Air Max. Det her kapitel hedder: Air Max 1 Ultra Moire.

Det var i 1987 at Nike revolutionerede sneaker verdenen med Air Max 1. Det helt særlige var at man nu ikke bare kunne mærke den innovative air-enhed i hælen, nu kunne man også se den. Og selv om det kan lyde simpelt, så satte den visuelle forandring sit helt eget mærkat på scenen og har siden aldrig set sig tilbage. Nu har Nike så givet nyt liv til det visuelle design i den hidtil letteste udgave af Nikes Air Max 1.

Gå foråret i møde med Nikes nye Air Max 1 Ultra Moire - kun 1.079,-

Ultra Moire går denne version under, og teknologien består af en kombination hentet fra Air Max kollektionen og fra Air Zoom Moire + som udkom tilbage i 2006 og bliver af mange stadig betragtet som en af de mest komfortable løbesko i Nikes sortiment. Her har Nike hentet det ultra bløde syntetiske ruskindsmateriale, som er laser perforeret hvilket leverer den åndbare og komfortable overdel.

Man skifter ikke ud på et vindende hold og hvis noget er synonym med sejr, så må det være Air Max sålen, som første gang så dagens lys i slutningen af 70’erne. Derfor er overdelen af denne Air Max 1 Ultra Moire selvfølgelig også placeret på den klassiske fuld-længde skum sål, med den indsprøjtede Air-enhed i hælen.

Eneste lille forandring er at Nike har gjort skum materialet så stærkt og holdbart at mellemsålen nu også fungerer som ydersålen. Det vil også sige at Nike har formået at fjerne materialer, således at vægten på skoen er reduceret drastisk i forhold til andre Air Max sneakers.

Nike Air Max 1 Ultra Moire kommer i 4 forskellige varianter - kun 1.079,-

Som en lille detalje til denne innovative kombination af den nye Nike sneaker er skoens krans og det ikoniske Nike swooshet lavet med en reflekterende finish, som giver lidt ekstra guf til øjnene i mørket. Denne Nike Air Max vil utvivlsomt falde rigtig fint til i familien af ikoniske Nike sneakers.

Nikes nye Air Max 1 Ultra Moire er bestemt værd at præsentere for sine fødder. Den syntetiske overdel sørger for at kæle for fødderne og den karakteristiske Air-sål leverer den usammenlignelige komfort, som altid. Og så skal vi ikke glemme at vægten er lavere end aldrig før. Det her er Nike Air Max på sit bedste.