Unisport WebTV: PUMA evoPOWER 1.2 CAMO Tech Talk

Da PUMA evoPOWER 1.2 CAMO landede i sidste uge var det startskuddet til den velkendte periode inden en stor PUMA-lancering, hvor vi får en lille smagsprøve af hvad vi har i vente. Det giver evoPOWER 1.2 CAMO os også - og Jakob har kigget lidt nærmere på den i dag.

Det er lige omkring et år siden, at PUMA introducerede verden for deres evoPOWER 1 - en helt ny silo med fokus på at generere mere kraft ved at lade fodboldstøvlen bevæge sig sammen med din fod. PUMA fandt nemlig ud af, at den bare fod genererer det mest kraftige spark, og byggede en fodboldstøvle rundt om den viden.

Nu er der så gået et år, og nu har PUMA løftet sløret for næste generation af evoPOWER-konceptet. Den hedder evoPOWER 1.2 og kommer senere på måneden - men for at give os en lille smagsprøve af hvad vi egentlig kan forvente af den nye evoPOWER 1.2, har PUMA vanen tro lanceret en camoufleret udgave, PUMA evoPOWER 1.2 CAMO.

Bestil dit eget par af PUMA evoPOWER 1.2 CAMO lige her - kun 1.799,- kr.

Den er blevet lavet med fuldstændig samme tekniske egenskaber som den endelige PUMA evoPOWER 1.2, men er blevet udstyret med det ikoniske CAMO-design, der skjuler præcis hvordan støvlen ser ud samt hvad den kan.

Det har dog ikke forhindret Jakob i at tage et nærmere kig på CAMO-støvlen, og selv om vi har lovet vores venner i PUMA ikke at afsløre alt for meget inden den endelige lancering, kan du få et lidt bedre indblik i hvad evoPOWER 1.2 CAMO har kørende for sig.

PUMA evoPOWER 1.2 CAMO kan blive dine lige her - kun 1.799,- kr.

ALT_TAG

Hvad siger du til det rimelig groovy, grafiske design på CAMO-støvlen, og glæder du dig til at se den endelige udgave af evoPOWER 1.2? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.