Nike skaber gylden Mercurial CR7 Rare Gold til Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo blev mandag aften kåret til vinderen af Ballon d'Or 2014, hvilket er hans tredje titel nogensinde. Det har Nike fejret med en helt unik, specialdesignet støvle til CR7, der i den grad holder den gyldne stil...

Nike har nemlig skabt Mercurial CR7 Rare Gold - en helt speciel fodboldstøvle til en helt speciel fodboldspiller - en fodboldstøvle til Cristiano Ronaldo, der her til aften vandt sin tredje Ballon d'Or, hvilket samtidig var hans anden titel i træk. Det er værd at fejre, og det har Nike i den grad gjort med et par gyldne Nike Mercurial.

Guld blev valgt som den primære farve, for guld er noget man gør sig fortjent til. Og Ronaldo har i den grad fortjent sin gyldne fodboldstøvle med sit spil for klub og landsholdet. Og som om det ikke er nok, har Nike tilføjet små diamanter på CR7-logoet, der understreger hvor meget Ronaldo skinner igennem på banen.

Selve støvlen er naturligvis lavet med Nikes Flyknit-materiale, der er et strikket materiale, som blev introduceret for fodbold med Nike Magista Obra i 2014. Ronaldos unikke støvle er dog lavet, så kravens længde passer til portugiserens præferencer med en lidt kortere Dynamic Fit Collar - og den skarpe læser har måske bemærket, at støvlen ikke hedder Superfly netop på grund af den lavere Dynamic Fit Collar.

Og nå ja, nogle var nødt til at nævne de gyldne knopper - så det gør vi så. Selv sålen på den unikke Mercurial CR7 Rare Gold er lavet med gyldne nuancer - så bliver det altså heller ikke meget mere liret! Ronaldo giver debut til sin Ballon d'Or fodboldstøvle i denne uge, naturligvis som den eneste spiller der får fornøjelsen af at trække den håndlavede sag over fødderne.

Hvad siger du til Cristiano Ronaldos vanvittige støvler - er de noget for dig, og var det fortjent at han vandt Ballon d'Or foran Manuel Neuer og Lionel Messi? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.