Weekendens støvlespots: Nye generationer og signaturstøvler

Selvom mange af verdens fodboldligaer står stille i øjeblikket, så kan vi som støvlespotter ikke brokke os. Der har nemlig stadig været masser af aktion på grønsværen og det er denne uges støvlespot en klar repræsentation af. Se bare med her.

Cesc Fabregas (Chelsea) - PUMA evoPOWER 1.2 Camo Det mest ventede spot i weekenden var vel nok PUMA’s nyeste generation af evoPOWER, som blev præsenteret fredag morgen med det efterhånden velkendte Camo design. Vi kommer naturligvis til at se meget mere til denne nye model i den nærmeste fremtid, men i første omgang kunne vi godte os med at se den på fødderne af Cesc Fabregas.

David Alaba (Bayern München) - adidas adizero f50 (ny generation?) Og godte os er noget vi ser ud til at kunne gøre rigtig meget, meget snart. I hvert fald florerer der flere rygter om at ny generation af adidas’ letvægter er på vej. Og Alaba gør bestemt ikke de rygter mindre interessante efter at han er blevet set spille i dem under Bayern Münchens træningslejr i Doha.

Claudio Pizarro (Bayern München) - adidas adizero f50 (nye generation?) Det samme gjorde Claudio Pizarro og særligt her kan vi zoome helt ind og nærstudere, både design og tekniske elementer. Vi kan dog ikke sige meget mere end at vi glæææder os til at se mere til den.

Son Heung Ming (Sydkorea) - adidas adizero f50 (ny generation?) Og mens de to Bayern spillere kun har haft den, tilsyneladende, nye adizero med på træningsbanen, så var Son Heung Ming ikke langsom til at tage den i kampaktion, da han ved Asia Cup bar den samme støvle. Og hvis det her rent faktisk er den endelige udgave, så tyder meget på at der er flere nye tiltag på vej. Blandt andet en ny knopkonfiguration. Hvad tænker du om det?.

Tim Cahill (Australien) - New Balance (prototype) Vi bliver lidt ved de nye fodboldstøvler lidt endnu. Vi har både set Nasri, Fellaini, Kompany og også Tim Cahill i denne nye fodboldstøvle, som altså tilsyneladende bliver New Balances nye satsning efter at de har taget over, hvor Warrior slap. Det er et interessant projekt de er i gang med at koge op, og vi kan ikke vente med at se det endelige resultat.

Romelu Lukaku (Everton) - Nike Hypervenom Shine Through Lukaku har længe været trofast afhænger af Nikes Mercurial kollektion, men nu ser det ud til at Lukaku er begivet sig ud i et nyt eventyr med Hypervenom. I hvert fald var hans fødder røget ned i et par Hypervenom i weekendens opgør mod Manchester City. Spørgsmålet er så nu om det bare var en hurtig test eller om han rent faktisk har tænkt sig at skifte permanent.

Tramon Williams (Green Bay Packers) - Nike Mercurial Superfly CR7 Nej nej den er god nok. Det er det rigtige billede vi har taget med. Vi har før vist at den amerikanske form for fodbold åbenbart også føler sig beslægtet til den “rigtige” form for fodbold. For de har nemlig også fundet frem til Nikes fodboldstøvler. I denne omgang var det dog ikke hvilken som helst støvle Tramon Williams fandt frem. Det var nemlig Cristiano Ronaldos signaturstøvle og som fodboldfan kan man ikke lade være med at få optur over sådan et spot.

Majed Naser (Forenede Arabiske Emirater) - Nike Mercurial Superfly CR7 Og vi bliver ved Cristianos glitrende fodboldstøvle fra Nike. For dem har Majed Naser, målmand hos Forenede Arabiske Emirater, også kastet sin kærlighed på. Det er altid lidt sjovt når spillere optræder i andres signaturstøvler. Og derfor er næste spot selvfølgelig også med...

Alex Nicholls (Exeter City) - adidas f50 adizero Mirosar10 … Alex Nicholls viste nemlig sin lille personlige hyldest til Messi ved at bære hans seneste signaturstøvle. Om det var hans måde at sige at han tror på Messi i aftenens kåring ved vi ikke, men han formåede ikke desto mindre at skabe lidt opmærksomhed om sig selv.

Fernandinho (Manchester City) - adidas 11pro (Custom) Fernandinho er ikke ligefrem købt ind til at score målene for Manchester City, men det var lige hvad han gjorde i weekenden. Og da vi gav ham elevatorblikket efter sin scoring, kunne vi ikke lade være med at bemærke at Fernandinho havde mørklagt det forreste af støvlen. Hvad skal vi lægge i det? Det må tiden vel vise.

Dani Alves (FC Barcelona) - Nike Mercurial Vapor (Custom) Vi syntes da nok også det var noget tid siden at Dani Alves havde meldt sig ind i støvlepotskampen. Men nu er han tilbage og i en lidt doven facon, hvis vi skal sige det. Brasilianeren har nemlig kun besværet sig selv med at tage en sort sprittusch hen over Nike swoowshet i hælen. Det skulle vist gå lidt hurtigt, hva Alves?

Det bliver spændende når vinderen af Ballon d’or 2014 skal findes i aften og sådan som Messi og Cristiano har været repræsenteret i dagens boot spot skulle man tro at det bliver et opgør mellem de to. Men skal man helt afskrive Neuer? Hvad mener du?