Unisport WebTV: Anmeldelse af adidas 11pro III

Da adidas introducerede tredje generation af deres moderne klassikerstøvle, 11pro III, var det med løftet om, at det var den bedste 11pro nogensinde. Jakob tog den med på banen for at teste, om det nu kunne være rigtigt.

Årets første anmeldelse byder derfor på adidas 11pro, som vores støvleekspert har haft fornøjelsen af at have på fødderne over julen. Det er blevet til en masse timer på træningsbanen for at se, om adidas 11pro kan leve op til titlen som den bedste støvle i siloen indtil nu.

adidas 11pro III kan blive din - bestil den her - kun 1.235,- kr.

Og der er da lagt i kakkelovnen til noget godt, da 11pro III er den første af de tre generationer, der har en overdel af kængurulæder; væk er Taurus-læderet fra de to første generationer, og tilbage kommer kængurulæderet, som vi kendte fra adiPURE-siloen, der gik forud for 11pro.

Hvordan den nye overdel påvirker adiPURE 11pro IIIs performance kan du derfor se i anmeldelsen lige herover, hvor Jakob fælder dommen over 11pro - kan den følge med den populære Tiempo Legend V i kampen om at være den bedste moderne læderstøvle? Check WebTV-afsnittet herover og find ud af mere.

Køb din egen adidas 11pro III lige her - kun 1.235,- kr.

Hvad synes du om den nye adidas 11pro III, og har du selv haft mulighed for at stifte bekendtskab med den elegante fodboldstøvle? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.