En gennemgang af Nikes målmandshandsker

Vi kender først og fremmest Nike for deres uimodståelige fodboldstøvler. Det er utvivlsomt her at Nike lægger flest kræfter i. Det betyder dog ikke at Nike ikke forstår sig på andre områder. Tværtimod. Det giver dem bare endnu mere motivation og ikke mindst ansvar til at levere lige så stor kvalitet. Nikes målmandshandsker er et bevis på deres konsistens.

Det er efterhånden nærmere reglen end undtagelsen at Nike følger op med matchende udstyr når de lancerer nye farver til deres fire siloer. På den måde er der ingen der bliver overset, når banerne bliver udsmykket med de nyeste farver på fodboldstøvlerne. Heriblandt har Nike en række målmandshandsker som også jævnligt får en matchende makeover. Senest har Nike leveret kombinationen af Neon og hvid, som følger med Shine Through trenden.

Hvis du er målmand og har brug for et par målmandshandsker så se Nikes udvalg her.

I denne nyhed sætter vi fokus på tre af Nikes tophandsker, som inkluderer Premier SGT, Confidence og Gunn Cut. Målmænd vil utvivlsomt nikke genkendende til at såvel som fodboldstøvler, så er der store personlige præferencer for, hvordan en målmandshandske skal være skruet sammen. Og netop derfor har Nike udviklet forskellige målmandshandsker, som tilgodeser forskellige generelle behov.

Alle Nikes målmandshandsker er bygget op omkring samme ide som fodboldstøvler - nemlig at holde vægten så langt nede som muligt. Men dette er langt fra nok. Premier SGT skiller sig for eksempel særligt ud ved at have inkorporeret Sipe Grip Technology som er en laserbaseret behandling som øger grebet i handsken. Det er samtidig yderligere hjulpet på vej af en pre-kurvet konstruktion, som gør at handsken nærmest er skræddersyet til at holde bolden.

Du kan finde Nike Premier SGT, Confidence og Gunn Cut her.

Nikes Confidence var på mange måde med til at revolutionere markedet af målmandshandsker, da den blev præsenteret for godt 6 år siden. Mens Premier SGT har sit hovedfokus på grebet om bolden, så er Confidence med sine tre spændesystemer fokuseret på grebet om selve hånden. Lukningen omkring håndleddet indeholder to spændemuligheder, mens der er tilføjet et ekstra i baghånden, så du selv kan justere hvor meget plads din hånd skal have i handsken.

Den sidste handske, Gunn Cut, placerer sig vel nok et sted mellem de to ovenstående handsker. Gunn Cut skiller sig dog ud ved at være udviklet med roll-finger teknikken, som giver handsken en anden form for fleksibilitet og et mere naturligt greb om bolden. Både Gunn Cut og Premier SGT er lavet med håndflade af 4 mm tykt latex, som giver en tættere kontakt mellem hånden og bolden og sikrer dermed også et upåklageligt greb under alle slags vejrforhold.

Selve håndfladen på Confidence skiller sig grundlæggende ud fra de to andre på flere forskellige måder. Dels er er tykkelsen på latexen brugt i denne handske 6 mm tykt, hvilket giver større beskyttelse og større stødabsorbering i mødet med bolden. Samtidig fortsætter latexen på denne handske hele vejen ned af lukningen, for at øge denne unikke latex-til-bold kontakt.

Finde dine nyeste målmandshandsker fra Nike lige her.

Til syvende og sidst har Nike udviklet tre par handsker, som befinder sig på den absolutte top på markedet af målmandshandsker. Det kommer derfor også i sidste ende ned til personlig præference, når man skal vælge mellem de tre handsker. Ved du hvilke handsker du vil have?

Hvis du er målmand og har et par fodboldstøvler fra Shine Through kollektionen, så er det vel nærmest uundgåeligt at komme uden om Nikes målmandshandsker i det matchende neon design. Med disse handsker, vil modstanderen i hvert ikke være i tvivl når du bevæger ud fra det lille felt...