PUMA skriver nyt kapitel med evoPOWER 1.2 Camo

For godt et år siden begyndte vi at se stjerner som Fabregas og Balotelli løbe rundt i en ny slags fodboldstøvle. PUMA stod bag den nye innovation og vi lærte den hurtigt at kende som evoPOWER 1. I dag er det de færreste støvlekendere, som har brug for yderligere introduktion. Nu skal vi dog til at lære den at kende på ny. PUMA har nemlig løftet det første slør af den nye evoPOWER 1.2.

Det er efterhånden gået hen og blevet lidt af et varemærke. PUMA har nemlig før “drillet” os ved at udgive et camo-design umiddelbart før en ny generation eller en ny silo officielt præsenteres. Man kan jo argumentere for at denne præsentation af evoPOWER 1.2 er den første officielle lancering af den nyeste og opdaterede generation af power støvlen. Det er bare lige det at der ikke følger nogen brugsanvisning med denne her. Med andre ord, PUMA afslører ikke, hvad der egentlig er nyt.

Du skal skynde dig hvis du vil sikre dig den nye evoPOWER 1.2 Camo. Forudbestil her.

Oven i købet bliver denne evoPOWER 1.2 Camo præsenteret som en Limited Edition og antallet af par på verdensplan lander således på 580 par. Det betyder altså at det kun er en stærkt begrænset gruppe af evoPOWER tilhængere, som får fornøjelsen af dette lille sneak peak på det, der altså snart vil blive præsenteret som den nyeste generation af evoPOWER.

Det eneste vi reelt kan forholde os til i denne camo-udgave, er det vi ser med det blotte øje. Og det forsøger PUMA så oven i købet at sløre med et camo-design, der i denne omgang skaber den optiske illusion gennem geometriske mønstre i forskellige nuancer af lilla. Men selvom PUMA gør et godt forsøg med at forvirre synet, så er det en ting at se på den, men noget helt andet at stå med den i hænderne.

580. Det er antallet af par i verden som denne evoPOWER 1.2 Camo kommer i. Find den her.

Og her afslører det i hvert fald at der både er nye, genbrugte og modificerede elementer i den nye evoPOWER 1.2. Selv fortæller PUMA at de har redesignet deres overdel, som stadig er udviklet med AdapLite, for at skabe endnu mere kraft og præcision i dit spark. Dette er resultatet af mange års research og tæt kontakt med en række af PUMA’s største stjerner, som til daglig spiller i evoPOWER.

Konceptet bag evoPOWER bygger på en udforsket ide om at det mest kraftfulde spark opnås med den bare fod, da den kan bevæge sig helt naturligt og dermed få størst udnyttelse af den anatomiske opbygning. Derfor har PUMA søgt at skabe en fodboldstøvle som kan så tæt som muligt på barfods fornemmelsen, uden rent faktisk at spille uden den nødvendige beskyttelse som en fodboldstøvle skal have.

Hvis du vil eje et par af den nye evoPOWER 1.2 Camo så forudbestil den nu.

Disse ting er opnået gennem en særligt fleksibel overdel og ikke mindst en sål, som også i denne nye generation er udstyret med Gradual Stability Frame, der netop bidrager til at foden kan bevæge sig både op og ned. PUMA er dog ikke kun interesseret i at skabe et mere kraftfuldt spark, men også et mere præcist spar, som afhjælpes af en særlig tekstur af AccuFoam på overdelen. De har i denne nye model dog ændret sig en smule.

Komfort er også et nøgleord i evoPOWER og den er dels opnået gennem PUMA’s EverFitcage-EXT, som sidder på indersiden og sikrer et stabilt greb om foden. Hertil har PUMA modificeret hælen en smule og gjort den lidt højere for at give endnu mere stabilitet og support til den bageste del af foden.

Du kan allerede forudbestille den nye evoPOWER 1.2 Camo lige her.

ALT_TAG

Med denne limiterede udgave af evoPOWER 1.2 indleder PUMA et nyt kapitel i historien om evoPOWER og vi kan ikke vente med at se, hvad der er i vente til os, både på det teknologiske og designmæssige plan. Den ligger i hvert fald spændende fra land. Hvad er dit umiddelbare indtryk af den nye generation?